2777
2789

برای خودتون یا بچه هاتونن

عاشق لوازم تحریرم ولی خودم دیگه لازم ندارم که بخرم😁😂

شما بزارین ما لذت ببریمممم

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد💚🌱

امسال اخر سالمه که لوازم تحریر میخرم برا مدرسه میدونم دلم برا این وسایلا تنگ میشه:) چهار تا خودکار خریدم 110تومن😂😂😂

هر کی میومد کمتر از 1500خرجش نبود بچه هام که خودتون میدونین دس بزارن رو هرچی دیگه همونو میخوان

یه قمقمه700هزار تومن😐💔

یچه هام گریه میکردن میخواستن مامانا میگفتن عزیزم تو خونه داری داد میزدن میگفتن منننن اونو نمیخواممم جدیددد میخواممم😂😂💔💔

امسال اخر سالمه که لوازم تحریر میخرم برا مدرسه میدونم دلم برا این وسایلا تنگ میشه:) چهار تا خودکار خ ...

مبارکت باشههه من یسال دیگه دارم ولی وسایل از قبل داشتم دیگه چیزی نخریدم هیق🥹🤣

وای ارهه🥲😂

بنده خدا پدر مادرا با این گرونی الان داشتم دیجی کالا نگاه میکردم یه کیف زیر ۲ تومن نیستت

حالا راهنمایی و دبیرستانی درک میکنن ولی دبستانیا ذوقشو دارن حتما میخوان کلی هزینس🥲

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی عاشق لوازم تحریرم ولی دارم میرم دانشگاه و احتمالا نمیتونم خیلی چیزی بخرم بعد خواهرم هی میره چیز میزای کیوت میخره و اینطوریم که😭😭😭😭

گاهی اوقات، آدم ها گمان می‌کنند اگر فرد در هم شکسته را به اندازه کافی دوست بدارند، او سرانجام خود را اصلاح خواهد کرد اما مشکل اینجاست خود آنها نیز در نهایت فرو خواهند پاشید🍂✨