2777
2789
عنوان

همه ملت لباشونو بادکنکی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 27 پست

منم دلم میخواد عمل زیبایی کنم مشکل پول ندارم فقط حس وحوصله اش نیست

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

من صورتم خیلی لاغره میخام چربی بزنم میترسم فلج شم 🤣🤣

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به سلیقه های هم احترام بزاریم .😁

من به این نتیجه رسیدم یه عده صرف مد میرن انجام میدن

یه تاپیک دیدم اینجا میگفت نظرتون در مورد خانمی که نه ناخن کاشته نه مژه گذاشته نه بینی عمل کرده و .....چیه ؟ خیلی عقب مونده اس!!!!! باورت میشه ؟

بعد یه عده نگاه کنی واقعا زیبا هم نمیشن بهشون نمیاد

ولی انگار مسابقه اس

من به این نتیجه رسیدم یه عده صرف مد میرن انجام میدنیه تاپیک دیدم اینجا میگفت نظرتون در مورد خانمی که ...

بله خب. به بعضیا نمیاد ب بعضیا هم میاد 

ولی خب شاید خودشون دوست دارن لابد 

ما چیکارشون داریم

اینم دوره خودش رو دارهمدت طولانی ابرو تراشیدن و تتو شیطونی ابرو مد بود......آخرش شکر خدا از مد افتا ...

وای چقدر هم زشت بود 

الان عکس های قدیم فامیلامون رو که اونطوری میکردن ابروهاشونو ،میبینم وحشت میکنم 

وای چقدر هم زشت بود الان عکس های قدیم فامیلامون رو که اونطوری میکردن ابروهاشونو ،میبینم وحشت میکنم

دقیقا  و الان احتمالا خودشون هم احساس میکنن زشت بوده

صرف مد انجام میدادن

و خیلی ها دیکه کلا ابرو هاشون درست و درمون بیرون نیومد