2777
2789
عنوان

همه ملت لباشونو بادکنکی کردن

223 بازدید | 27 پست

چیه این لب گنده که ایرانیا میمیرن واسش تزریق میکنن

خو لب گنده قلوه ای از نظر من طبیعیش قشنگه اونی که با ژله یه طور ضایع ای میشه 

خداروشکر لب باریک و کوچیک دارم

هنری و خاصه 

یکم متفاوت باشین بابا دماغا همه قوس دار نوک تیز مدل دماغ دیگه ای نمیبینی تو خیابون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه خودم نمیپسندم ولی لابد دوست دارن دیگه من چرا دخالت کنم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

نچرال خوبه ولی یه ذره دست کاری طبیعی هم جالبه مثلا همون از اول هم لب غنچه خوشگلتر بود خدایی،این که اردکی میکنن خیلی ضایعه بعصی جاها ژل میزنن اصلا از نیم رخ نمیفهمی طرف ژل زده لب خیلی خوشگل میشه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

بستگی داره چجوری دست برده باشند با اینکه من نچرالم ولی بعضی هارو که میبینم عمل کردن اتفاقا بهشون اوم ...

قشنک شدن ولی همه شبیع هم شدن یه حالت عرب خاور نیانه ای پیدا کردن

حالا منم جرشون ندادم داریم دور هم سرگرم میشیم

نه تو رو خدا بیا جر هم بده 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

قول میدم همه ی اینا از مد میفته و خیلی خز میشه 

اونوقت باید بیفتن دنبال اینکه ژل خالی کنند و ....ولی دیگه دماغاشونو نمیشه کاری کرد ...

همین الانشم از مد افتاده و خز شده 

نچرال ها بیشتر توی چشم شدن