2777
2789
عنوان

تورو خداا بیاین یه لحظه

34 بازدید | 7 پست

بچه ها من به سرکتاب گرفتم یکم پیشگویی کرد بعدش گفت دعا داری زنگ زدم به یه نفر دیگه واسه باطل کردنش گفت دعا بدردت نمیخوره باید جن گیری بشی و اون دعایی که واستون گرفتن موکل شیطانی داره.من باور نکردم حرفاشو ولی خیلی گره و بحث و افسردگی ناامیدی و ....داریم با اینکه روانپزشک و... هم میریم

شما نظری دارین راجب اینکه واقعیه یا نه؟

اگر تجربه ای دارین لطفا لطفاً راهنماییم کنید 🌸 🙏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علایمت بگو ببینم؟چی شد فک کردی جن داری؟

من این روزا وقتی می‌خوابم مثلا پاک دوست بار میخوره انگار از ارتفاع دارم میوفتم بحث های الکی تو خونمون پیش میاد بابام از خونه میزنه بیرون افسردگیم خیلی شدید شده حس بی معنا بودن بهم دست داده خیلی ناامیدم خیلی فکر میکنم بلاتکلیفم زود پول از دستم درمیره

من این روزا وقتی می‌خوابم مثلا پاک دوست بار میخوره انگار از ارتفاع دارم میوفتم بحث های الکی تو خونمو ...

صب کن بینم

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

دروغ گفته بهم؟گفت هشت جلسه سی میلیون و پونصد

بهم درخواست بده ببینم نیاز به اسم خودت مادرت دارم

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢