من خودم۵سال دوست بودم زودازدواج کردیم خانواده ی همسرم اصلاپشتیبان نبودن الان که۲۵سالمه خیلی خسته م مشکلات عشق عاشقی روبدازسرم پروندبعضی وقتامیگم خونه ی بابام خوشی زدزیردلم تاالانک حمایت خانواده م نبودخیلی وقت پیش کم آورده بودم حس میکنم همه ی مسؤلیتای خانواده ی همسرم افتاده گردن من
اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ازدواج عشق ازبین میبره بیشترش به خاطرمشکلاته اصلا هرچه قدم دوس باسی یه سال بعدازدواج میفهمی طرف واقعیت کی بوده
اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
اگه به عشقت نمیرسیدی و باکس دیگه ای ازدواج میکردی همون مشکلات الانتو کموبیش داشتی +حسرت عشقتو عذاب د ...
حداقل ته دلت تاآخرعمریکیرودوس داشتی
ما براي بهم رسيدن خيلي مشكل داشتيم كسي باورش نمي شد بهم برسيم الان ٤ ساله ازدواج كرديم. مشكلات زندگي هست ولي واقعا بدون هم نمي تونيم باشيم. بيشترشم به خاطر صبوري و مهربوني شوهرمه. بايد مواظب عشق باشيم اگرنه از بين مي ره
ده سال دوست بودیم ولی الان یه ذره عشق تووجود شوهرم نمیبینم
خودت عشقت سرجاشه؟
ما براي بهم رسيدن خيلي مشكل داشتيم كسي باورش نمي شد بهم برسيم الان ٤ ساله ازدواج كرديم. مشكلات زندگي ...
پایه ی همه چی محبت دوطرفه س که اگه بتونه ادامه پیداکنه عشقتون واقعاعشقه
اره نسب به بی احترامیایی که به من میکنه همیشه باهاش مهربونم ودوستش دارم همیشه احترامشو نگه میدارم ولی اونروز به روزبدتر میشه همه محبتا یکطرفه اس اونم همش از طرف من