2777
2789

من خودم به عنوان یه آدم پرتلاش و موفق نگاه میکنم بهشون 

شما چی؟

هرکی بگه پزشکیا ام مثل بقیه ان واقعا نرمال نیست...چون پزشکی تو کشور ما تو یه لول دیگس...

بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘اول فکر کن بعد حرف بزن....تروخدا چرت و پرت نذارید تو تاپیکا..انقدر نظر خودتونو تحمیل نکنید به بقیه...اینجا شده سایت عقده گشایی برای یه سریا🥀روزی او یک جنگجو است،روزی دیگر یک آشفته و شکسته ،بیشتر روزها،کمی از هر دو است،اما هر روز او اینجاست، ایستاده، می‌جنگد، تلاش می‌کند؛ او من هستم...✨️🌿

سختی 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

آرزوهای بر باد رفته مو توش میبینم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تو فک میکنم

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
آرزوهای بر باد رفته مو توش میبینم

چرا🫠

بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘اول فکر کن بعد حرف بزن....تروخدا چرت و پرت نذارید تو تاپیکا..انقدر نظر خودتونو تحمیل نکنید به بقیه...اینجا شده سایت عقده گشایی برای یه سریا🥀روزی او یک جنگجو است،روزی دیگر یک آشفته و شکسته ،بیشتر روزها،کمی از هر دو است،اما هر روز او اینجاست، ایستاده، می‌جنگد، تلاش می‌کند؛ او من هستم...✨️🌿

به این دید که خودشو بدبخت کرده🥲😂

دانشجو پزشکی هستین؟

من امسال ورودی دوزادهمم و از پایه صفرم ولی میخوام تلاشمو کنم اگر خدا بخواد برای دندون🙂 پزشکا رو‌که میبینم یه حس افتخار و قشنگی بهم دست میده و همچین وقتی به آیندشون فکر کنم..

اگر بدون سهمیه و داستای دیگه باشه قطعا یه ادم پرتلاش و باپشتکار بوده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اول ميپرسم ببينم با سهميه و رانت نرفته باشهاگر نه اونوقت تازه شروع ميكنم به به چهچهچون واقعا اينها ب ...

دقیقااا

چه لولی مثلا؟

دیگه خودشونو کشتن هر جور شده پزشکی بگیرن همه رو. تعهدی و پردیس و... 

مثل خررررر درس خونده که یکیشو بیاره.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم