2777
2789
عنوان

سفارش پک تحصیلی برا بچه ها ی بی بضاعت سفارش بدی خودشون میدن خیریه

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همش الکیه به اسم کمیته و خیریه از مردم میگیرن اما به فقرا نمیدن من با مدرک رفتم ادرس دادم یک س ...

بله میفهمم اصلا ب کسایی ک محتاج هستن کمک نمیکنن رو این حساب گفتم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اجرتون با امام حسین جان کاش ب بچههای منم کمک میشد برای لوازم تحریر

انشالله خدا گره زندگیتونو باز کنه 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

فکرمیکنم باید از طریق خیریه یا بهزیستی بگین

همش الکیه فقط اشناهای خودشون عضو میکننمن شوهرم مریضه نیگن نه باید یا مرده باشه یا ۶۰سالش باشه یا مطلقه باشی تا عضو بشی

❤️

دقیقا همش الکیه به اسم کمیته و خیریه از مردم میگیرن اما به فقرا نمیدن من با مدرک رفتم ادرس دادم یک س ...

منم هی میگم مردم میگن نه اینطوری نیس اینومنوشمامیفهمیم که رفتیم هیچ کمکی نمیشه وضعومیبینن ولی کاری نمیکنن من فرزند بهزیستی و بهزیستی و قبول نمیکنه

همش الکیه فقط اشناهای خودشون عضو میکننمن شوهرم مریضه نیگن نه باید یا مرده باشه یا ۶۰سالش باشه یا مطل ...

خدالعنت کنه کسیک ب وظیفش عمل نمیکنه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ولله بعد بعضی ها هستن نفسشون از جای گرم بلند میشه فک میکنن بهزیستی و کمیته برامون دنیا اباد کردن

هیچ بهزیستی بچه ای که ازبچگی اونجابزرگ شده رو قبول می‌کنه عضو کنه که ما دیگه ای بکنه همه چی خودشونو اعضای خونوادشونن اون وسطا یکی دوتا کمک به آشنا میکنن کسی شک نکنه من حتی خیریه مهشید خسروی که تو تهران معروف هستن رفتم هیچی به هیچی

هیچ بهزیستی بچه ای که ازبچگی اونجابزرگ شده رو قبول می‌کنه عضو کنه که ما دیگه ای بکنه همه چی خودشونو ...

همش دروغه من دوساله میرم میام کمیته بهزیستی خیریه ها تمام خیریه ها و مساجد شهرمون همشون جواب سربالا میدن اهمیت نمیدن یا میگن میایم اوضاعتون میبینیم نمیان منم قیدشون زدم فهمیدم دروغن 

❤️