2777
2789
عنوان

خواهرم دومی باردار بود نمیدونستم

197 بازدید | 23 پست

۴ سال ازدواج کرده بودم و دو سال دوم شروع کردم به اقدام بارداری خواهرم ازدواج کرد و ۳ ، ۴ ماه بعد باردار شد وقتی زنگ زد تو تصویری یهو گف سورپرایز باردارم خیلی خوشحال شدم براش ولی کلی دلم گرف چرا من نتونستم باردار شم و هرکی میدید میگف از خواهرت یاد بگیر ازدواج نکرده حامله شد ، زایمان کرد رفتیم پیشش یه ۲۰ روزی موندیم برگشتیم و همچنان من اقدام بودم گاهی میرفتم گاهی جور نمیومد دخترش یه سالش شد گفتیم بهش کی میای ایران دلمون واسه بچه تنگ شده هی انداخت اینور اونور که عید اومدن و هنوز نمیدونستم دومی رو بارداره از خونمون که رفتم خونه پدرم اینا خاله هام همه یهو گفتن میدونی خواهرت باز بارداره خیلی خجالت کشیدم کم مونده بود گریه کنم حسودی نکردم ولی از اینکه حسرت مادر شدن تو دلم مونده بود خیلی اذیتم کرد احساس کمبود و بی عرضه گی کردم اون دومی یه سالش تموم شده من همچنان دارم اقدام میکنم برا بارداری دعام کنید منم مادر شم همش خواب بچه میبینم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زاییدن هنر نیستا .مادر خوب بودن هنره ..اون خاله خانم ها بی فرهنگن که فکر میکنن بچه دار شدن مسابقه س و باید از همه سبقت بگیری چون زودتر ازدواج کردی ..من ۸ساله ازدواج کردم بعد من چند تا دختر فامیل ازدواج کردن و هر کدوم یکی یا دوتا بچه دارم .منم مادرم فوت شده حالم هی میگفتم بچه بیار بچه بیار .گفتم مگه مسابقه س که بخوام نفر اول بشم .خدا بچه داد که شکر نداد هم شکر 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

دکتر بهتون چی گفته تو این سال ها کاش میرفتی آی یو آیشوهرت آزمایش اسپرمش خوبه ؟

اوایل خوب نبود الان خوبه من ذخیره تخمدانم ۰/۹ هس البته اینو پارسال فهمیدم تا به حال دکترا نگفته بودن عکس و اینا هم رحمم مشکل نداشت فقط خدا باید بخواد دکترم میگه عجله نکن صبر کن دیگه نمیدونم تصمیم گرفتم دیگه پشت سر هم برم هر بار خسته میشدم یه مدت دکتر و دارو ول میکردم طبیعی هم که نمیشد اما دیگه پشت هم میرم چون چاره ای ندارم ذخیره کمه

عزیزم زاییدن هنر نیستا .مادر خوب بودن هنره ..اون خاله خانم ها بی فرهنگن که فکر میکنن بچه دار شدن مسا ...

مادر منم فوت شدن خدا بیامرزه مادرتونو ، بعضیا نمیدونن چقد دل آدم میشکنه هی بهش میگن

نگاه کن زندگی هر طور بود لذتشو ببر چون هممون میمیریم انقد مشکلات و دردای بدتر از بچه ندشتن هست که نگ ...

اره عزیزم من سعی میکنم لذت ببرم ولی هر جا میرم یهو میان میگن کو‌ بچت تا کی میخوای اینجوری بگردی برمیگردم خونه عوض اینکه خوشحالی اون روز بمونه روم کلی گریه میکنم حتی دیگه نمیخوام مهمونی عروسی عذا هیچ جا برم

ذخیره تخمدانم ۰/۹اندازه رحمم و غیره مشکل نداره مونده به قسمت خدا همسرم مشکلی نداره

خواهرشوهر منم کروموزومش مشکل داره حامله میشه ولی قلبشون وایمیسته ۵ تا بچه همینجور سقط کرده من قراره بهش تخمک بدم توهم از کسی تخمک بگیر