2777
2789
عنوان

خانما چکارکنم با این مدرسههههه

2600 بازدید | 48 پست

حدود یک ماه نیم پیش دخترام دو قلوهستن بردم براثبت نام مدرسه جدی کلاس دهم میرن دخترامو مجورکردن اون رشته هایی درس بخونن که یکیشون اصلااااا علاقه ای بهش نداره

یک ماه نیم پیش رشته کودک یاری ثبت نامش کردن بعد یک هفته پیش گفتن نه این کلاس کلا دایرنمیشه گفتیم خوب باشه ثبت نامش کنید براخیاطی چون واقعا علاقه داره به این رشته گفتن نه جانداریم کلاسا بیشترازحد پرشده  گفتمشون خوب همون یک ماه نیم پیشم گغتین کلاس خیاطی پرشده اما دوستان دخترم بعد ازدخترم که مراجعه کردن شما همون رشته خیاطی ثبت نامشون کردین که بهانهای الکی آوردن  به نظرتون چکارکنم  نمیتونمم دخترمو مجبورکنم بره اون رشته ای که علاقه واستعدادشونداره  این وسط مدیر یه جورایی باآشنا بازی یا...... همکلاسیهای دخترمو  دوستای دخترمو که بعد ازدخترم رفته بودنو  ثبت نام کرده العان به هیچ صراطی اجازه نمیده میگه ظرفیت کامل شده دخترتو بزاربره فلان رشته تا شاید یکی اوایل سال انصراف داد ودخترتو جایگزین کردیم ضمن اینکه مدرسه سه کوچه پایین ترازمحل زندگیمه 

https://daigo.ir/secret/41700181532

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیشه مدرسه دخترتو عوض کنی؟

این خیلی خوبه که مثل مامانای دیگه بچتو مجبور نمیکنی بره رشته ای که دوست نداره و دوست داری رشته مورد علاقشو دنبال کنه 

مطمنا دخترات خیلی موفق میشن تو زندگیشون با وجود همچین مادری 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
مدرسشون عوض کن آیندشون تباه نکن گناه دارن

مدرسشون سه کوچه باهامون فاطله دارن مدرسه بعدی خیلی راهش دور میشه  تو نظرسنجی شرکت کن گذاشتم تاپیک قبلیم

عزیزم نمیشه مدرسه دخترتو عوض کنی؟این خیلی خوبه که مثل مامانای دیگه بچتو مجبور نمیکنی بره رشته ای که ...

الهی دورت بگردم شمامحبت داری

اخه این مدرسه تاخونمون پیاده روی کنن پنج دقیقه راهه مدرسه بعدی حدودا باماشینم برن یه ربع راهه

خوب تا مدارکشونو مدرسه اماده کرد ودادن ثبت نامشون کردم دیگه

به نظرم به هرچی علاقه داره ببرش فوقش ده تومن میدی سرویس

مهم مدرسه و رشته است

بعدم بگو بشین فکراتو بکن درست تصمیم بکیر مساله ایندته

الهی دورت بگردم شمامحبت داریاخه این مدرسه تاخونمون پیاده روی کنن پنج دقیقه راهه مدرسه بعدی حدودا بام ...

پس برو آموزش پرورش پیگیری کن شاید کارت راه افتاد

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
مدرسشون سه کوچه باهامون فاطله دارن مدرسه بعدی خیلی راهش دور میشه تو نظرسنجی شرکت کن گذاشتم تاپیک قب ...

خب دور باشه چی میشه من دخترم دبستانیه پارسال خیلی اذیت شد مدرسش خوب نبود منم مث شما بخاطر سرکوچمون بود فرستادم امسال دیگه عوض کردم مدرسشو سرویس گرفتم نزار آسیب ببینن بزرگن دیگه ینی چی که حتما باید نزدیک خونتون باشه

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار