2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چی ناراحتی ؟اذیتی باقدت ؟من صدو پنجاه و هشت دیروز یه چهار پایه کوتاه فلزی گذاشتم زیر پام،تقریبا ده سانت بلند تر شدم شدم صدو شصت و هشت .داشتم ظرف می‌شستم مدام باید خم می شدم کمرم درد گرفت 🥺فهمیدم قد بلند بودند هم سختی های خودش رو داره انگار

از چی ناراحتی ؟اذیتی باقدت ؟من صدو پنجاه و هشت دیروز یه چهار پایه کوتاه فلزی گذاشتم زیر پام،تقریبا د ...

نه بابا کمردرد ندارم

شوهرم ۱۷۸ اخه یکم اختلاف داریم

باید بشم ۷۵

نمیدونم عزیزم قد سلیقه ایی ولی من قد انقد بلند برا دختر نمی‌پسندم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
قدت خیلی عالیهتو شهر ما نسل جدید ماشالا همه قد بلندن

قربونت برم

نامزذم ۱۷۸ دیروز دیگه میگفت انگار از من رد کردی یا هم قدمط

خیلی ناراحت شدم

یه سر و گردن بلند تره

بعد گفت تو عروسی پاشنه بلند نپوشی

قربونت برمنامزذم ۱۷۸ دیروز دیگه میگفت انگار از من رد کردی یا هم قدمطخیلی ناراحت شدمیه سر و گردن بلند ...

عزیزمی

یه چیز بگم ناراحت نمیشی این مشکل نامزدته نه مشکل تو اون اگه ناراحت بود میرفت زن قد کوتاه میگرفت

آره دیگه تو عروسی پاشنه بلند نپوشی بهتره🙂

من تازه کوتاهم نسبت به دخترای فامیلاونا ۱۸۰ به بالان

والا برا دختر 170 به بعد قدبلند حساب میشه 

180 که دیگه فک نکنم اصلا مناسب باشه برا دختر 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕