2777
2789

مهندسی معماری حتی اگه نتونید صحبت خونواده تون که اپلای هست رو برآورده کنید

یا شیمی کاربردی که تهش یه شیمیست با سواد بشی که خواص مواد و دنیای اطرافش رو می شناسه اما اگه موندگار شدی این جا برات کار نیست

یا میگی بی خیال علایق و چون الان کامپیوتر و صنایع رو بورس هستند ، اونا رو می زنی ؟(آخه ته هر دو رشته کارمندیه و پشت سیستم نشستن، یکم از علایقم زیادی دورن)

من بودم کامپیوتر و صنایع که از علاقت دورن رو نمی زنم 

دقیقا خودمم جای توام😂

و میخوام فقط ی سری مدیریتا بزنم و حسابداری اینا

معماریم بهتر از همه ست منتها یکم خرج داره

شیمی هم میتونی جذب یه سری شرکتا بشی اما سخت و با تلاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم کامپیوتر و صنایع که از علاقت دورن رو نمی زنم دقیقا خودمم جای توام😂و میخوام فقط ی سری مدیریت ...

عهه😂😭✨

آخه با دو نفر دوستم که ارشد معماری و شیمی می خونن(هر دو توی یه خوابگاهن، از طریق اونی که شیمی می خوند با معمار هم ارتباط گرفتم ، دو تا دختر با هم کار پیدا نکردن، ولی اونی که معماری بود پول هاشم رفته بود خرج وسایل و کاری هم پیدا نکرده بود و شدیدااا دپرس بود😂😕)

شنیدم . یه بار یکی بود رشته معماری میخوند خونواده می‌گفت راه شدیم یه ماکت کوچیکه بخواد بسازه کلی خرج ...

هعی خیلی دلم می خواد بدونم حدودا ماهی یا ترمی چند ملت خرج می کنن

چون اگه خیلی نجومی نباشه ، یه کار آنلاین قبل کنکور داشتم که می تونم ادامش بدم

ولی اگه خیلیی گرون باشه، کار کردنم کافی نیست

بنظرم هیچکدوم بازار کاری ندارن.ولی شیمی بدتره

اقتصاد بتظرتون چجوریه؟ من اقتصادم 

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

عهه😂😭✨آخه با دو نفر دوستم که ارشد معماری و شیمی می خونن(هر دو توی یه خوابگاهن، از طریق اونی که شیم ...

من در مورد کامپیوتر که اصلا نظری ندارم اصلا دوستش ندارم داداشمم همینو خونده اونم مرتبط با رشته ش کار نمی کنه البته نمیخواد

ببین معماری ۲ ایراد داره 

۱_خرج ۲_ بازارکار رقابتی و کمتر 

اما قطعا نسبت به شیمی برتری داره چه بازار کارش چه درکل 

ریاضی بودی؟

چرا به عمران فکر نمی کنی اگه ریاضی فیزیکت قویه