2777
2789
عنوان

عروسی دوستم

146 بازدید | 14 پست

عروسی دوستمه ولی هنوز رسمی دعوت نکرده مثلا نگفته که با مامان و بابات دعوتی 

هر موقع بحثش شده گفته خوشحال میشم بیای...یا گفت ان شاءالله میای دیگه 

الان ینی منو تنها دعوت کرده؟چطوره؟

اگه رفتم چقدر کادو بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هروقت گفت میای دیگه بگو مبارکه کارت بدین اره میام

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

اگه کارت دعوت بهت نداد به هیچ وجه نرو 

از من گفتن بود 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

"✨ لوازم آرایشی الماس: جایی که زیبایی شما می‌درخشد!

به کانال لوازم آرایشی الماس بپیوندید و مجموعه‌ای بی‌نظیر از باکیفیت‌ترین محصولات آرایشی را کشف کنید. از جدیدترین ترندها تا کلاسیک‌های محبوب، همه برای درخشش بی‌نقص شما انتخاب شده‌اند.

چرا الماس؟ چون شما لایق بهترین‌ها هستید! 💎

همین حالا به ما بپیوندید و بدرخشید! 👇روبیکا

@almasnab2004

الماس: درخشش واقعی، هر روز! 💖"

اگه کارت دعوت بهت نداد به هیچ وجه نرو از من گفتن بود

واسه چی 

چون من مطمئنم که کارت نمیاره 

هر چی مراسم گرفته بود تا الان همینطوری گفته بود ولی نرفته بودم یعنی نتونسته بودم برم الان واسه عروسیشم نرم زشته

باید برات کارت بفرسته نزدیک عروسی اگر آدرس تالار بهت گفت برو اگر دوباره بحثشو پیش نکشبد یعنی فقط تعا ...

دوست صمیمی دانشگاهم هست تو یه شهر زندگی می کنیم 

بعد دیگه داشتیم با هم چت می کردیم دیگه همونجا گفت کدوم تالارو گرفتیم فلان روز عروسیه دیگه از آخرم گفت خوشحال میشم بیای