2777
2789

اصلا دو روزه اعصابم شدیدا خورده

ما تازه ازدواج کردیم بعد با خالم اختلاف سنی کمی داریم و‌خیلی باهم صمیمی و راحتیم درست مثل خواهر چند. روز پیش سر ظهر زنگ زد گفت میام پیشت مامانمم باهاش میومد ماهم‌یه‌سفر چند روزه داشتیم تازه یک‌روز بود رسیده بودیم دیگه فرصت خرید برای خونه رو نداشتیم البته میوه و اینا همچی بود ولی خب پذیرایی مهمون فرق داره همسرمم سرکار بود خدمم گرما زده شده بودم شدیدا داغون از اونجاییم که باهاش خیلی راحتیم گفتم بیا بعدش داداش‌کوچیکم‌میفرستم بره یکم خرت و‌پرت بخره وقتی رسیدن گفتن به مادر بزرگتم گفتیم بیاد مادربزرگم اومد با زنداییام و خاله های مامانم اونام همین از در رسیدن پاشدن زنگ زدن  عروساشون و دخترشون که یهویی رفتیم خونه فلانی پاشید بیایید در عرض نیم ساعت سی تا مهمون اومد 

وا 

مهمون،مهمون دعوت کنه چقدر زشت 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقدر بد.🤕😡🤕😡 والا من استرس گرفتم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

آخه چی می خواید خونه تازه عروس؟ واقعأ چقدر بی فکرن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

وای واقعا همینه

خیلی اعصاب خورد کنه

من جدیدا هر کی بی زنگ بیاد دم خونه زنگ در بزنه جواب نمیدم و گوشی رو سایلنت میکنم 

واقعا خیلی بی درکن

البته من برای کسی این کارو دارم میکنم که دو یا سه بار اینکارو کرده و از رو نمیره‌ و میاد چتر میندازه

حق داری

حالا من یه شهر دیگه بودم. عزادار و بیمار و تازه اسباب کشی کرده بودم و دانشجو بودم، دیگه مهمون یه ساعت و دو ساعت نمی موند. سرزده از شهرستان می اومدند نزدیک شهر زنگ می زدند ما تو راهیم!!!!

اصلاا نمیدونستم باید چیکار کنم

رو بدی بازم تکرار میکنن 

حتما تذکر بده 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)