2777
2789

واقعا اکسسوری دوست دارم اما نه بدل

اینکه الان هییییچی ندارم داره اذیتم می‌کنه

چون اشتباه از خودم هم بوده و اینکه شرایط مالی اجازه نمیده شوهرم خب نمیتونه کلی طلا برام بخره 

ولی بنظرتون برای شروع چی بخرم 

النگو های خودم از این خییییلی ظریف ها بود مفتولی بنظرت دقیقا دو سه تا مثل همون ها بخرم یا یک مدل دیگه کلا از کجا شروع کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم کم بخر 

تو این تورم هم که سخته

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

ببین از این طلاهای یک گرمی و زیر یک گرمی بخر همه صرفه س بنظرم هم ظریف و ناز طلای دسته دو هم میتونی بگیری 

منم از این النگو ظریفا دارم سفیده دوهفته پیش یدونه دیگه گرفتم نزدیکای ۳۰تومن شد خیلی گرون شدهه لامصب

اشک شو،اما نه تو غم.

ببین از این طلاهای یک گرمی و زیر یک گرمی بخر همه صرفه س بنظرم هم ظریف و ناز طلای دسته دو هم میتونی ب ...

آره النگو قبلی های منم از این سفید ظریف ها بود 

یعنی من برم مثل قبلی ها بخرم؟

شما چنتاشو داری

آره دیگه خیلی کم کم میشه بنظرت النگو چه جوری قشنگیهتک بهتره یا دو سه تا النگو؟

تک گرون در میاد واقعا 

ولی دو سه تا قشنگترین بنظرم

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم