2777
2789
عنوان

دخترعموی بدجنس

220 بازدید | 25 پست

دخترم ۷سالشه دخترعموش یه سال بزرگتره توهر مجلسی بچه ها رو جمع میکنه دور خودش میگه بیاین با فلانی (دخترمن)قهر باشیم دخترم خیلی اذیت میشه جدیدنا بهش یاد دادم توهم بهشون اصلا محل نده برو برا خودت دوست جدید پیدا کن الان بهتر شده دخترم ولی باورتون نمیشه دخترعموش انقد حرصش میگیره دخترم دوست پیدا کنه میخاد دخترم همش تنها وناراحت باشه به هر زبونیم به دخترعموش گفتم با مهربونی قربون صدقه دعوا دیگه نمیدونم چکار کنم الان دخترم بهتره بهش محل نمیده براخودش دوست پیدا میکنه ولی من تو دلم ناراحتم وغصه میخورم پیشنهادی دارین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد بچگی های خودم افتادم 

همه باهم دوست میشدن به من اهمیت نمیدادن

بزرگ تر شدیم خودشون باهام دوست شدن

۱۸ سالگی به بعد هم خودشون مدام میخوان باهام ارتباط بگیرن

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

میتونی هروقت توجمع میرید برای دختر یه بازی فکری جذاب گروهی ببری بعد دخرت بچه هارو جمع میکنه دورش به هوای بازی گروهی دخترعموش تنهامیمونه اونوقت میتونی گروکشی کنه

بگه اگرمیخوای یازیت بدیم ازین ب بعد حق نداری‌به همه بگی بیایید قهرباشیم با فلانی

بنظرم این حرکت هارو بهش یاد دادن با پدر و مادرش راحتید رفت و آمد دارید یا نه؟من که باشم حتما این موضوع رو یک جکر به مادرش میگفتم مثلا اگر نشسته باشیم همه جای هم میگم زن عمو دختر من(اسمش)میگم باهاش بازی کنید اخه اون روز اومد گفت مامان دختر عمو به بچه ها یاد میده باهام بازی نکنن این کار زشتیه باهم دوست باشید ما باهم فامیلیم باید باهم بازی کنید

اون دختر نسبت به دختر شما حسادت داره 

شما هم نقطه ضعف تونو نشونش دادی 

چه توقعی داری دیگه 

نباااید اصلا متوجه این حساسیت شما میشد 

از الان کاملا نادیده ش بگیرید 

دختر خودتو مشغول کن با دوست دیگه یا اسباب بازی 

ببین چطور رفتار اون دختر هم تغییر میکنه و دنبال دخترت میافته

🥰                 

خواهر منم یه دوستی داره که بدجنسه و خود دوستشم یه دوستی داره از اون بدجنس تر خیلی اذیتش میکنن

خب نذارید باهاشون دوست بمونه اینجور بچه های حسود بالاخره نادانسته به بچه آسیب میزنن

متین هستم