2777
2789
عنوان

ب نظرتون باغ گردو ارزش داره بخرم ❓

167 بازدید | 27 پست

اومدم اردبیل . یه باغ گردو دیدم فروشی تو روستاس.  ۳۰ تا درخت گردو و بادام داره . ب نظرتون ارزش داره بخرم ؟ کنار رودخونه س ب گفته صاحب زمین نوبتی مسیر رودخونه رو تغییر میدن ب همه باغها اب رسانی میشه ‌ .فک کنم دیگه نیازی نیس من سر بزنم فقط موقع چیدن میام . ممکنه گردوهامو ببرن ؟ من خودم گیلانی ام . اگه فقط موقع چیدن بیام میگم نکنه گردوهارو زودتر ببرن  . اخه نظارت نمیتونم کنم 

کاش دلها در چهره ها بود ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باغ رو تا باغبون بالاسرش نباشه،  نه رسیدگی بهش خوب هست نه محصول خوبی میده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

۳۰ تا خب دردسر نداره اره اوکیه بخر کارکر هم بگیر اونجا رسیدگی کنه

اما ما ۳ هزار تا انار سرخ داریم ۵۰۰ تا قرمز ۱۸۰ تا گردو 

۱۰۰ تاهم انگور ولی همش ضرره خالص

فقط هر دوره کودپاشی نزدیک ۵۰۰ میلیون میشه

البته کرم گلوگاه هم که بعضی سال ها نیاد فقط باید ۶۰۰ میلی گوگرد بپاشیم،خشکسالی هم که بشه همش ضرر به کشاورز هعی

یک و چهارصد . متراژش کمه هزار و هشتصد متر . گرون گفته؟

وجدانا گیلان کمبود زمین و باغ داره میخوای تو اردبیل باغ بخری؟؟؟؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

کسی از درخت گردو سر درمیاره ؟ رسیدی میخواد یعنی. من فک میکنم درخت سرسختیه رسیدگی نخواد . اینام ک ابش ...

نه خودت باید اب بدی اب نوبتیه یعنی نوبت توعه اب برا ابیاری باغت . نگهبان باید بگیری 

تیا : چشمان   دام : مادرم ♥

از باغ متنفرم.... پولتو دور نریز تورو خدا اگه خودت نمیتونی بالاسرش باشی

باغ یا ادم پولداار میخواد ک کارگر و نگهبان بگیره

یا ادم بیکار ک خودش بالاسرش باشه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
متراژش چقدرهمیتونی نگهبان بزاری

هزار و هشتصد متر . اشنا ندارم اینجا . میخوام دور باغ دیوار بزنم اخه دیوار نداره .  دیکه نگهبان نگیرم میگم همونم ممکنه زودتر گردوهارو بچینه سرم کلاه بزاره .خودمم هر دو ماه میتونم یه روز سر بزنم 

کاش دلها در چهره ها بود ...