2777
2789

تو رو خدا کمک کنید خیلی مهمه

خدایااااا هم میدونی ،،،هم میتونی🌺

خب بره سونو بده 

می‌گفت وقتی جنازه برای شما نباشه، حلواش براتون شیرینه.گفتم یعنی چی؟مکث کرد و گفت؛ وقتی درد برای شما نیست از بیرون راجبش حرف زدن راحته. ..................   ................                 وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون اخرشو نشنیدم یا شاید داشتن به کسی نگفتن

منظورم اینه تشخیص دکتر اشتباه باشه و سرطان نباشه و فیبروادنوم باشه فیبروادنوم یه توده خوش خیمه

اره دوتا از اطرافیانم یکیشون ۵سانت یکیشون ۷سانت دکتر گفته نزدیک یاسگی هستن سن بین ۴۰تا ۵۰و ممکنه این توده ها ایجاد بشن بخاطر تغییرات هورمونی و همونطور ک اومدن همونطورن برن و ۹۸ درصد این توده ها خوش خیمن ب یکی دیگشون دکتری دیگه گفته بود بیا ابش رو برات تخلیه کنم بعدم نمونه برداری برای اینکه خیالت راحت بشه اما دکتر اون یکی گفته بود ۳ماه دیگه صبر کن و ب اصطلاح انگولکش نکن یهو خودش کوچک بشه البته یک سری هم بهشون ویتامین داده بودن و گل مغربی ... 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
منظورم اینه تشخیص دکتر اشتباه باشه و سرطان نباشه و فیبروادنوم باشه فیبروادنوم یه توده خوش خیمه

خب برن یه دکتر دیگه 

این دوتا خیلی از هم متفاوتن 

معمولا برای توده بدخیم که قابل پخش و حمله به بافت های دیگست نیاز به جراحی و شیمی درمانی هست که در اکثر موارد کل سینه رو برمیدارن. 

ولی خوش خیم اصلا اینطور نیست و مشکلی ایجاد نمیکنه 

خب بره سونو بده

سونو دادم بیوپسی انجام دادم بهم گفتن سرطان سینه هست😭دارم دق میکنم میخام ازمایشم رو ببرم به چندتا دکتر دیگه نشون بدم انشالله که تشخیصش اشتباه باشه😔 ۳۲ سالمه تازه ۲ ماهه بچمو از شیر گرفتم برای همین میگم شاید به خاطر تغییر هورمون شیردهی باشه😔😭💔

اره دوتا از اطرافیانم یکیشون ۵سانت یکیشون ۷سانت دکتر گفته نزدیک یاسگی هستن سن بین ۴۰تا ۵۰و ممکنه این ...

فردا میخام برم پیش یه دکتر بهتر امیدوارم تشخیص این دکتر چیز دیگه ای باشه

خب برن یه دکتر دیگه این دوتا خیلی از هم متفاوتن معمولا برای توده بدخیم که قابل پخش و حمله به بافت ها ...

بهم گفت بدخیمه ولی سینه رو بر نمیداره بازش میکنه توده رو میگیره باز میبنده بعدش شیمی درمانی میکنه😔😭

فردا میخام برم پیش یه دکتر بهتر امیدوارم تشخیص این دکتر چیز دیگه ای باشه

انشالله ک نیس اما استرست رو کنترول کن ... ضمن اینکه سرطانم خدای ناکرده باشه چون سینه است درمان داره سرطانهای داخی بدن ک ادمو میکشه مراقب خودت باش و پیش دکتر  انکولوژی برو

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
سلام عزیزم چطوری متوجه شدی؟علائمت چی هست؟ درد داری؟یا تغیر شکل در سینه

یکدفعه همسرم دستشو گذاشت روی قفسه سینم یه چیز خیلی ریز احساس کردم رفتم دکتر گفتن یه توده خیلی ریز کمتر از دو سانت