یادگیری چهارتا شنای اصلی در حد حرفه ای چه قد زمان میبره اگه پیگیر و علاقه مند باشیم
کرال پشت و سینه رو بلدم تقریبا
توصیتون چیه چیکار کنم ترسم از قسمت عمیق از بین بره خیلی ترس میگیرتم اون قسمت
آرزو میکنم در ناباورانهترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید ۳ترم کامل رو بری تا حرفه ای بشی بعدشم همش بری تمرین کنی
هر ترم چن جلسست؟
آرزو میکنم در ناباورانهترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی
اونها برای عبور از عرض معبرها هستن، برای لحظاتی ممکنه در وسط شنا خسته بشین یا بخواید مدت بیشتری رو در آب بمونید شنای پا دوچرخه رو هم تمرین کنید تا موندن رو آب رو بلد بشید، اینطوری دیگه اهمیتی نداره رفتن در بخشهای عمیقتر !!
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.