2777
2789

من خیلیییی رو گذشته همسر ایندم حساسم 

اصن دوست ندارم با یه پسری ازدواج کنم که تو گدشتش با کل دخترای شهر خاطره داشته 

توقع دارم یکی مثه خودم نصیبم بشه ، حالا اگه با یکی دو نفر هم دوست شده بود چه اشکالی داره😬

میدونم توقع زیادیه و چنین پسری اصن وجود نداره ولی خب..... آرزو بر جوانان عیب نیست😂

الان ۲۲سالمه و تا حالا با هیچچچچچچ پسری دوست نیودم و نیستم و حتی پشنهاد هم نداشتم 

البته  پیشنهاد مجازی داشتم ولی رد کردم

(  اینو نگفتم که بگم دختر خوبیم و پاکم و.... اصلا و ابدا ادعای پاکی و خوب بودن ندارم ، برعکس حس میکنم عقب موندم،) آدم نباید تک بعدی بره حلو تو زندگیش ، از سبک زندگی الانم راصی نیستم به هیچچچچچ وجه 

خواستگار سنتی دارم، ظاهرم خوبه و.... ولی خب انگار از چهرم میفهمن اهل این چیزا نیستم ، یکم اعتماد بتفسم کمه و اضطراب اجتماعی دارم ، از بیرون انگار خودمو میگیرم درصورتی که اینطوری نیست 

که البته دارم رو خودم کار میکنم 

بگذریم.....

حالا اینا هیچی 

من این مسئله همش تو ذهنمه

با خودم فکر میکنم ایرادم چیه که هیچ پسری سمتم نمیاد 

همش دارم با خودم کلنجار میرم

هزار تا فکر میاد تو ذهنم 

میگم شاید انرژی زنانه ندازم 

شاید جذاب نیستم 

شاید ترسناکم

و......

از طرفی میگم نکنه آخر با یه پسر لاشی ازدواج کنم  هرجقدم آدم تحقیق کنه دیگه یسری چیزا رو نمیشه فهمید بعدا لو میره مگه اینکه خدا کمک کنه🥲

بنطرتون توقع زیادی دارم

اصن نهایت به ۳،۴،۵،۶،۷،۸،۹،۱۰،نفری هم دوست شده باشه چه اشکالی داره مثلا😬

عزیزم معلومه که اشکال داره. مردی که با دهها نفر بوده باشه تنوع طلب میشه. ممکنه خودشیفته باشه. ممکنه همزمان با چند نفر بوده باشه یعنی به همون دوست دخترها هم خیانت می کرده.

این مردها بعد از ازدواج درست نمیشن و نمی تونند از رابطه با یه نفر لذت ببرند و خودشون کنترل کنند. 

از روانشناس شنیدم که مثلا اختلال خودشیفته احتمال خیانتش زیاده چون دنبال گرفتن تایید و مورد توجه بودن پارتنرهای متعدد هستند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.