2777
2789

من فلسفه رنج رو درک میکنم اما مگه نباید وقتی رنج میکشی و عبرت میگیری بعدش زندگیت بیوفته رو روال ؟

از بد بودن بابام کشیدم

تا تجاوز ی اشغال و هزارتا چیز دیگه 

هیچیم یادم نمیره از بابام فقط ی خاطره یادمه ک‌ ۶/۷ ساله ک بودم وقتی تنها بودیم لباسشو پوشید منم آماده کرد میخواست ببرتم پرورشگاه دستمو میکشید و کتک میزد چون بیش فعال بودم و حوصلمو نداشت  و …تا مامانم رسید 

اینا گذشت ولی هنوزم ک هنوزه من همش تو رنجم 

واسه هرچیزی باید بیش از حد تلاش کنم خون دل بخورم 

۲۴ سالم شده 

هیچکس تصور نمیکنه چ زندگی داشتم همه فکر میکنن خیلی مرفه و خوشم اونم چون اینجوری خودمو نشون دادم حتی نمیتونم ب کسی از مشکلاتم بگم یکم خالی بشم خجالت میکشم روم نمیشه 

چجوری زندگیم درست میشه؟الان درآمدم خوبه،شاغلم،ولی شدیدا حس میکنم افسرده شدم با این حساب هرشب تا این ساعت بیدارم و کارم گریست 

خب کی درست میشه کی ورق برمیگرده 

بعضی وقتا یهو همچی باهم یادم میاد تا مرز سکته میرم

بی خیال گذشته بشو رهاش کن.گریه افسردگی خوب نیس خدای نکرده ام اس میگیریا

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

بی خیال گذشته بشو رهاش کن.گریه افسردگی خوب نیس خدای نکرده ام اس میگیریا

ی مدت خودمو زدم ب بیخیالی ولی یهو ی فشار روانی بهم وارد شد و کارم ب خودکشی کشید مغزم کار نمیکرد 

واقعا خودم این وضعیتو اصلا دوس ندارم دیگه نمیدونم چیکار کنم ک درست بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی مدت خودمو زدم ب بیخیالی ولی یهو ی فشار روانی بهم وارد شد و کارم ب خودکشی کشید مغزم کار نمیکرد واقع ...

اگخ یک سوم از مشکلاتم بهت بگما .میری خداتو شکر میکنی زندگیت خوب بوده...برومشاور به خودت کمک کن حیف عمرته اینجوری بگذره مگه چند بار فرصت زندگی داری

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

وقتی درست میشه که بیفتی رو روال شکرگزاری ، وقتی همه انسانها تو رنج هستند و این یه قانونه پس اونایی که شکرگزاری میکنند سنجیده میشن ، معجزه شکرگزاری رو امتحان کن و هرروز بابت سلامتی و شغلت از خدا تشکر کن بگو حال بدم رو به خاطر تو میذارم کنار و همین که برام وجود داری کافیه خلاصه برو تو کارش