2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دور از جون حالتون خونریزی معده کرد فوت شد 

بنظرم با رژیم و ورزش اصولی بهتره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

آره یکی از فامیلامون مرد هستش نه پوستش شل نشده ولی از یه آدم ۴۰ ساله تبدیل به یه آدم ۶۰ ساله شد موهاش ریخت رنک و روی کمرنگ اصلا یه چیز وحشتناک الان کلا ۳ قاشق غذا میخوره از ۱۲۰ کیلو شده ۷۰ 

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

من هر کیو دیدم خیلی پیر و فرسوده شدن 

واقعا نمیفهمم چطور دلشون میاد معده عضو به این مهمی رو نصف کنن بندازن آشغالی؟!

به فکر سی چهل سال بعد باشید چطور یه معده ی نصف و نیمه و زیر تیغ رفته میتونه موقع مریضی چند مدل قرص و دارو رو تو خودش حل کنه و جذب بدن بشه؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یکی از فامیلامون خیلی چاق بود خیلی و به خاطر این حتی سنش بالا رفته و نتونسته ازدواج کنه اسلیو کرده شده ۷۰ کیلو 

خالم خیاطه چند وقت پیش این خانم لباسشو درآورده بوده خالم اندازه‌هاشو بگیره میگه بدنشو دیدم حالم بد شد سطح بدنش پر از ناهمواری بود و پوستش آویزون

به خدا کم خوری و سالم خوری و ورزش مخصوصا پیاده روی هم سالم تره هم کم هزینه تر و هم هیچ ریسکی توش نیست 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴