2777
2789

چند وقتیه تو سرمه یه آنلاین شاپ بزنم که توش کارای گلدوزی شده تک بفروشم

دوخت و گلدوزیشم با خودمه

به نظرتون مشتری دارن؟چون قیمتا بالاس از اون لحاظم میگم

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران

گلدوزی نه

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

نع

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکسی نمی‌خره. کسایی میرن سراغش که استایل‌های خاص دارن چون رو مد نیست الان. مخصوصا اگه می‌خوای تازه شروع کنی ریسکه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

برای نمونه واسه خودت بدوز تبلیغ کن پیج بزن ببین چی میشه باید سفارش بگیری به نظرم آماده بدوزی بزاری ریسکه

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
تن کسی زیاد ندیدم. ولی بعضی ها‌که‌ سبک تجملی دارن می‌خرن. مردم عادی رو که دیدی معمولا لباسای بنجل ار ...

آخه گلدوزی روی لباس خیلی قدیمی و خزه 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

واقعا؟؟از مد افتاده؟

اره خیلی قدیمی شده

الان منجوق و ملیله و مروارید رو بورسه

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
مدلای جدیدشم‌ اومده ولی مشتریش کمتره. دو تا لباس بنجل بدوزه بیشتر می‌خرن

آره میدونم

انگاری میخوان دوباره بیارنش رو مد

۳ روز پیش یه مانتو کتی صورتی واسه دخترم خریدم ، پشتش یه پاپیون داره و روی مچ و یقه اش گلدوزی و مروارید داره، تعجب کردم از گلدوزی هاش 

ولی دخترم خوشش از پاپیون پشت کت اومد که انتخابش کرد، اما من حس میکنم اگر گلدوزی ها رو نداشت بهتر بود 😁