2777
2789
عنوان

رفتار جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 40 پست
چیکار میکنه مگه

من که وارد میشم میره جایی که سلام نکنه یا با گوشی خودشو سرگرم میکنه یا با همه گرم برخورد میکنه و حرف میزنه ولی با من اصلا یا من حرف بزنم پا میشه میره 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی 🫤چرا حرفاتون رو میرید به شوهراتون میگید ؟!!!

اشتباه 

هم من هم اون 

ولی خب الان فقط اون ناراحتیشو داره نشون میده منم خیلی ناراحت شدم ولی همش میگم جلو بقیه بد برخورد نکنم زشته 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
کوچیکتره یا بزرگتر؟

کوچیکتر و رفتارهاش بشدت بچگانه 

پس توام اصلا آدم حسابش نکن سعی کن بیشتر با خواهرشوهرا و مادرشوهر گرم بگیری

شما اگه بودی وقتی تو جمعی که اون بود وارد میشدی سلام میکردی یا نه نادیده میگرفتی و رد میشدی؟

شما اگه بودی وقتی تو جمعی که اون بود وارد میشدی سلام میکردی یا نه نادیده میگرفتی و رد میشدی؟

آخه شما میگی میره قایم میشه تا سلام نده

ولی اگر تو جمع باشه و شما سلام ندی به نظرم شخصیت خودتو خراب کردی من باشم وقتی تو جمعه سلام میدم حتی شده سرد و خشک

آخه شما میگی میره قایم میشه تا سلام ندهولی اگر تو جمع باشه و شما سلام ندی به نظرم شخصیت خودتو خراب ک ...

آها ممنون😘

به تخمدان چپت جاری فامیل نیست😎😎

🤣🤣وای نمیدونم چرا نمیتونم به تخمدانم بگیرم در صورتی که باید اینجوری باشه واقعا 

شاید چون خانوادشون ارتباطشون زیاده و زود به زود همو میبینیم

اشتباه هم من هم اون ولی خب الان فقط اون ناراحتیشو داره نشون میده منم خیلی ناراحت شدم ولی همش میگم جل ...

یکروز کخ دوتایی بودین بهش بگو این برادرها اشتباه به هم حرف میزنند حرف میبرن و میارن 

سعی کن کدورت ها رو رفع کنی بعد هم نشد هیچی دیگه بیخیال 

کلن پی قهری که مقصرش نیستی و نمیدونی دلیلشو میگن نباید بگیری،اما من ترجیحم اینه که صحبت کنم به جای ب ...

آره گاهی وسوسه میشم پیام بدم و درموردش صحبت کنم ولی خب باز فکر میکنم با بی احترامی هایی که جلو جمع بهم کرده چرا من که بزرگترم باید پا پیش بذارم و غرورم اجازه نمیده

اشتباه هم من هم اون ولی خب الان فقط اون ناراحتیشو داره نشون میده منم خیلی ناراحت شدم ولی همش میگم جل ...

به نظرم با مادرشوهرت اگر زن عاقلی هست صحبت کن اون شاید بتونه کدوزت ها رو رفع کنه

خانواده شوهرت هیچ عکس العملی ندارن؟