لانهوا مدیر استارتر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 5150 عنوان واسه بعضی از کاربر های اینجا متاسفم😊😊😊 52 بازدید | 2 پست ادب ندارن یا بچه ای هستن که گوشی مامانم رو کش رفته!😑😑😑همین رو کم داشتم که یکی به فحش ببنددم اونم یک روانی😒😒😒خدا لعنتش کنه شما امروز کسی واسه اتون دیوونه بازی در نیاورد؟ دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎 امروز | 01:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golyaaasam عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 8941 چی بهت گفته کی فحشت داده؟ دیوونه بازی که نه فقط امشب بیرون بودم ی دختر غریبه بدون هیچ دلیل خاصی برگشت یجوری نگام کرد انگار حقشو بالا کشیدم 😄 فرشته کوچولو💫🧚♀️
لانهوا مدیر استارتر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 5150 چی بهت گفته کی فحشت داده؟ دیوونه بازی که نه فقط امشب بیرون بودم ی دختر غریبه بدون هیچ دلیل خاصی برگش ... خودم رو در حد اون پایین نمیارمهیچی یکی وسط تاپیک اومد بهم گفت روانی😐😐 دیوونه بود اسمش رو نمی گم حالا واسه حفظ آبرو ولی دفعه دیگه حتما اسمش رو اینجا می نویسم دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎