2777
2789
عنوان

معلم ادبیات

75 بازدید | 10 پست

انشا میگه انگار بچه ایم یا ضرب المثل های کتابمون آخه خیلی سخته نمیتونم بنویسم بعد ی روزش جلو بچ های کلاس بهم گف تو هیچ وقت  نمینویسی این ینی هیچی نمیفهمی چرا خب اینو باید بهم بگه 

|- ظاهر شادۍ داریمـ،..امآ اسیر دردیمـ.. :).. 🖇🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب درسه دیگه باید بنویسی چاره ای نداری

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

کجای کاری 

ما تو دانشگاه هم نگارش پاس کردیم مدرسه که جای خود دارد😂

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

😂 ماشالا

آره 

خلاصه ربطش نده به بچه بودن و نبودن😂

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

ای بابا ت اون ی سال اصلا هیچ انشای ننوشتم خب خیلی موضوعات سختی داره

لااقل یه تلاشی بکن .. وقتی انشا داری سرچ‌کن حداقل یه چند مدل بخون بعد خودت بنویس یه چیزایی .. نمینویسی هیچی توقع داری معلمت هیچی نگه؟

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

لااقل یه تلاشی بکن .. وقتی انشا داری سرچ‌کن حداقل یه چند مدل بخون بعد خودت بنویس یه چیزایی .. نمینوی ...

حتما امسال  ن خب حق داره

|- ظاهر شادۍ داریمـ،..امآ اسیر دردیمـ.. :).. 🖇🖤