2777
2789
عنوان

ای هوار دارم دیوونه میشم

126 بازدید | 11 پست

چند ساعته نی نی سایت ثبت نام کردم هرچی تاپیک میزارم از عاشقی گرفته تا فارغی از آشپزی تا رنگرزی از خیانت  تا جنایت از هر دری گفتم نهایت چهار پنج نفر نظر دادن . یعنی از نی نی سایتم شانس ندارم . فکر میکردم از تنهایی درمیام . تو چت روم وچت با ت هم که میری یک مشت پسر گریگوری فقط عکس پایین تنه میزارن . من که انصراف میدم از نی نی سایت  خدافظ فازتونو نفهمیدم 😔

همینه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرف از سیبیل های شوهرش تاپیک میزنه ۵۰ صفحه نظر سنجی هرچی میخوام شانس رو قبول نکنم متاسفانه گریزی ازش ...

کلا سایت طوری شده فقط یا باید چرت و پرت بگی یا دروغ تا پر بازدید شی منم تایپیک میزنم بیشتر از ۴ ۵نفر نمیان اغلب

باشد که اشک بعدی اشک شوق باشد..!

کلا سایت طوری شده فقط یا باید چرت و پرت بگی یا دروغ تا پر بازدید شی منم تایپیک میزنم بیشتر از ۴ ۵نفر ...

ایندفعه رو از کاندوم میزارم شاید تاپیکم رو پسندیدن  شما هم بیا نظر سنجی 🤣

ایندفعه رو از کاندوم میزارم شاید تاپیکم رو پسندیدن شما هم بیا نظر سنجی 🤣

رو چشمم منم میام میگم جاریم زد تو گوشم مادرشوهرم و شوهرم طرقشو گرفتم صبح جفتمون تو پر بازید هاییم😆

باشد که اشک بعدی اشک شوق باشد..!

رو چشمم منم میام میگم جاریم زد تو گوشم مادرشوهرم و شوهرم طرقشو گرفتم صبح جفتمون تو پر بازید هاییم😆

واقعا مردم فقط تشنه مسائل جنسی هستن فقط باید رگ خوابشونو بدونی تا همراهیت کنن