2777
2789

خانما من روز دوشنبه و سه شنبه جایی بودم بخاطر کارمهمی. همسرم همیشه وقتی قصد رابطه داره قبلش یکم بادفیلم خودشو آماده میکنه البته چون بچه کوچیک داریم و طول مبکشه تا اون بخابه.

سه شنبه شب خودش اومد دنبالم اومدیم خونمون. ی مهمانم همرام بود البته سن کمی داشت ولی خب خابیدیم. فرداشبش مهمانمون تو سالن بود شوهرم ازم رابطه خاست و یجدری سروتهشو هم اوردیم

دیگ امروز همش سر کار بود. 

شب هم بیرون رفتیم و شام بیرون بودیم‌. من از تو سابقه گوگلش متوجه شدم همون روز دوشنبه ک من نبودم فیلم دیده ! و هیچی ب من نگفته بود و اصلا باهم ک تلفنی حرف میزدیم همش میگفت سرکارم و بیرونم و تازه اومدم خونه و زودم میخابید. 

خیلی ناراحتم

بنظرتون احتمال داره اونوقت ک فیلم دیده میخاسته خیانت کنه؟؟؟

ولی الانم ک از بیرون اومدیم دخترم زود خابید و باهم رابطه داشتیم. 

نمیدونم بنظرتون احتمال داره خیانت باشه؟

یا ن فقط فیلم دیده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگم‌چطوره عکس رابطه تونم بزارین توسایت شاید بهتر تونستیم بفهمیم خیانت کرده یانه🤦‍♀️

ول کن خدایی. چقد دنبال امر و نهین. من اولین باره همچین تایپیکی زدم. چون واقعا حالم بده حوصله پندونصیحت نداریم 

مطمئن ۱۰۰ درصد باش عزیزم .اما از من به تو نصحیت سعی کن که شوهرتو تا حد امکان تنها نزاری

برا خرید خونه بود. و کلا تو رابطه گاهی از خودمم خجالتش میشه. خیلی بعید میدونم ک در این حد بتونه ریسک کنه ولی بازم ب این دنیا و آدماش اعتباری نیس

ول کن خدایی. چقد دنبال امر و نهین. من اولین باره همچین تایپیکی زدم. چون واقعا حالم بده حوصله پندونصی ...

تویی که شب وروز باهاش هستی نمیتونی بفهمی خیانت کرده یانه چطور انتظار داری اینجا ما بفهمیم؟ هیچ جوره نمیشه فهمید مردا خیانت کردن یانه هیچ جوره 

ن از اینکه نگاه کرده مطمئنم. ولی بنظرتون اگ میخاست خیانت کنه قبلش فیلم میدید‌؟

نه میگی میگفت سرکارم و این حرفا. نمیدونم ولی فکر نکنم اگه شوهرت گرم باشه بنظرم میخواد با روشهای متفاوت رابطه آشتاتر بشه

تویی که شب وروز باهاش هستی نمیتونی بفهمی خیانت کرده یانه چطور انتظار داری اینجا ما بفهمیم؟ هیچ جوره ...

خب من شب و روز باهاشم بهش حس قلبی دارم. شاید بهم دروغ بگه دلمو نرم کنه. ولی کسی از بیرون بهتر بتونه تشخیص بده. از رو تجربه یا عقل و اطلاعاتشون یا هرچی حالا زورت نکردم ک حتما بیا امضا بده خیانت میکنه یا ن