2777
2789
عنوان

هیچوقت پدری نداشتم

26 بازدید | 3 پست

یعنی داشتم ولی هیچوقت مثه یه پدر نبود

از همون بچگی همش زیر بار قرض و بدهکاری بودیم اجاره خونمون عقب می افتاد هر وقتم صاب خونه میخواست بیاد از خونه می زد بیرون یادم نمیره هیچ وقت روزایی رو که مادرم مثل یه زن بیوه جلوی صاب خونه اشک می ریخت 

هیچ وقت یادم نمیره روزایی رو که پول نداشتیم خونه بگیریم وسایلاشون وسط کوچه بود تا اینکه یکی از فامیلامون نیومد ما رو می برد خونشون یادم نمیره روزایی رو که بخاطر پول کم چایی کم می‌خریدم قایمش میکردیم کسی نبینه

یادم نمیره روزایی رو که خفم میکرد

مادرم زده میزد،خواهرام اشک میریختن

خدا ازش نگذره 

هیچوقت نمیبخشمش 

جوونیمو بر باد داد

عمر مامانمو تلف کرد

...........

حرفی برای گفتن ندارم فقط الان از اعماق وجود میخوام یه روزی همون قدر که زجرمون داد زجرش بدم 

کاربری دست سه نفرههه                           سرتون توی زندگی خودتون باشه نه زندگی بقیه. خدایی چقدر حوصله دارید تو زندگی مردم سرک میکشید؟.                         بنده آدم بشدت دعوایی هستم اگه تو کامنتا بحث شد جواب ندادم بدونید حوصله تایپ نداشتم وگرنه غیر ممکنه که نشورمتون ندارم کنار.      چقدر دوست دارم از اونایی که بدم میاد یه روز برم بزنمشون  ولی نمیشه چکار میشه کردد؟

بی وجود تر از این آدم تو زندگیم ندیدم

کاربری دست سه نفرههه                           سرتون توی زندگی خودتون باشه نه زندگی بقیه. خدایی چقدر حوصله دارید تو زندگی مردم سرک میکشید؟.                         بنده آدم بشدت دعوایی هستم اگه تو کامنتا بحث شد جواب ندادم بدونید حوصله تایپ نداشتم وگرنه غیر ممکنه که نشورمتون ندارم کنار.      چقدر دوست دارم از اونایی که بدم میاد یه روز برم بزنمشون  ولی نمیشه چکار میشه کردد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

:)))