2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بخواه خیانت رو بفهمی ک بعدش بتونی بری ن بمونی و ببخشی و خودخوری کنی

بکارتمو دادم پای رابطه

دو دلم که بمونم و ادامه بدم

یا برم

اگه برم هزینه ترمیم بگیرم؟

به روش بیارم که فهمیدم یا یه بهونه دیگه برا جدایی بیارم؟

تاپیک های قبلت دیدم صد درصد خیانته ...از این دوس پسر واست شوهر در نمیاد دو تا پا داری دو تا دیگه بگی ...

چطور که؟

فعلا میخوام صبوری کنم ببینم چند روز دیگه با این دختره ادامه میده

چطور که؟فعلا میخوام صبوری کنم ببینم چند روز دیگه با این دختره ادامه میده

چرا باهات ازدواج نمیکنه ؟

تو رابطه دوستی و پارتنر داشتن که نباید رابطه داشته باشی دختر خوب...

مردا هدفشون از ازدواج رسیدن به اون چیزه ...وقتی خونه پدرتی نباید راضی به رابطه میشدی...

الانم بهش مستقیم بگو بیاد خواستگاریت و تصمیم داری مستقل بشی...چکار اون دختر داری ...مشکل دوست پسرته نباید به خودش اجازه بده پیام بده ....

چرا باهات ازدواج نمیکنه ؟تو رابطه دوستی و پارتنر داشتن که نباید رابطه داشته باشی دختر خوب...مردا هدف ...

فعلا دانشجوعه و شرایط نداره

سربازی هم نرفته

میدونم اشتباه کردم💔

فعلا دانشجوعه و شرایط ندارهسربازی هم نرفتهمیدونم اشتباه کردم💔

اصلا دلیل نمیشه بگو منم کار میکنم.بیاد خواستگاریت 

هر چی بیشتر طولش بدی از تو استفاده میکنه و بد رهات میکنه ...اون وقت جوونی و طراوت و خواستگار و موقعیت های خوبتم از دست دادی....و روحیه افسرده و پشیمانیش داغونت میکنه....

خیلی اعصابم خراب شد حتی سقط هم کردی ...خدا بگم چکارت کنه سنی نداری که خودتا بدبخت میکنی

اصلا دلیل نمیشه بگو منم کار میکنم.بیاد خواستگاریت هر چی بیشتر طولش بدی از تو استفاده میکنه و بد رهات ...

نمیاد اصلا

دوستاشو دیده که متاهلن و خرجو نمیرسونن چشمش ترسیده

اوایل خیلی ازدواجی بود

الان میگه نه یه حداقل هایی باید باشع