2777
2789

مادرشوهرم خیلی اخلاقای بدی داره اینقدر در حق من و شوهرم بدی کرده و اذیتمون کرده که شوهرم دلش ازش خونه چه برسه به من.

امشب هی تیکه مینداخت که منظورش این بود که به پسرم نمیرسی،مثلا میگفت پروتئین بخور میری باشگاه به خودت نمیرسی حداقل خودت بلند شو تخم مرغ برای خودت بپز(خدا شاهده من با برنامه باشگاه کالری شماری براش غذا میپره حتی اگر غذای خودمون پر کالری باشه واسه اون جدا آماده میکنم حالا فیله مرغ گریل شده یا هرچی..)

شوهرمم گییییج اصلا نمیفهمه مادرش چی میگه، میگه اتفاقا دیشب تخم مرغ خوردم شام! بعد مادرشوهرم میگه بله معلومه ضعیف شدی

یا سر شام واسه من آخرین نفر میکشه یه بار هم تعارف نمیکنه در عوض هی به شوهرم میگه بخور لاغر شدی ...

حالا وضعیت جسمانی شوهرم را بخوام بگم هزار ماشالله وزن و همه چی عالی یه چند کیلو هم اضافه وزن داره هموگلوبین خونش ۱۶ هست در مقابل من لاغرم رنگ پریده کم خون ... 

ازش هیچ انتظاری ندارم نخورده هم نیستم خداروشکر از بچگی توی بهترین شرایط بودم و هستم برعکس مادرشوهرم اینا که تازگی با خورده حق بقیه به یه جایی رسیده بگذریم..

زیاد شد، هستید بقیه اش را بگم؟

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بگو‌عزیزم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

خوب راست میگه اینهمه تیکه انداخت بهت جوابش ندادی چرا؟

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگشتیم خونه ناراحتم میگم مادرت اینا را بهم گفت تو چرا هیچی نگفتی؟

گفت برات نوبت بگیرم از دکتر چرا نگفتی زنم همیشه گرفته برده و آورده اینم میگیره ..بچه ها نگید از سر دلسوزیه، فقط هدفش اینه من را از چشم شوهرم بندازه وگرنه اگر منی وسط نباشه شوهرم دور جون جلو چشماش جون بده مهم نیست. این ثابت شده هم به من هم شوهرم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
برگشتیم خونه ناراحتم میگم مادرت اینا را بهم گفت تو چرا هیچی نگفتی؟گفت برات نوبت بگیرم از دکتر چرا نگ ...

😔😔😔

جواب نداذن بهتره فکر میکنه برات مهم نیست 

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

شوهرم میگه چرا همون جا جوابش را ندادی من سرم تو گوشیه اصلا از این حرفای خاله زنک سر در نمیارم نمیتونم جواب بدم بگم زنم بهترین غذا را درست میکنه و بهم میرسه و... 

خودت میگفتی‌‌. وایمیستادی جلوش قهرم میخواستی بکنی من پشتتم

شوهرم میگه چرا همون جا جوابش را ندادی من سرم تو گوشیه اصلا از این حرفای خاله زنک سر در نمیارم نمیتون ...

خب خیلی خوب گفته عزیزم

باید خوشحال باشی