2777
2789

عفونت لوزه داشتم 

عمل میخواست و خلاصه بشدتتتت حالم بدد 

بقران قسم شبش ساعت 2 هرچی عفونت تو گلوم بود یهو ریخت بیرون و کامل گلوم خوب شد !!!

درحالی که دکتر گفته بود امپول هاتو نزنی عمرا خوب بشی 

تازه هم همون روز رفته بودم دکتر 

الان رفتم دکتر گفت اصلا نیاز به عمل نداری🥺🥺🥺🥺

چقدر شماها خوبید اخههه

چقدر دلاتون پاکههه 

برای امضام لطفا دعا کنید 🥺🤍

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خواهرم خیلی حالش بد بود و یک ماه بستری بود تاپیکشو زدم بعد فردا صبح مامانم زنگ زد گفت حالش خوب شده میخوان مرخصش کنن🥲🥲🥲🥲✨️

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

ری اکشن سلولای بدنت: عامو مارو نادیده نگیر عزیزوم🤣

💙💙

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

برا نیت منم صلوات بفرستید 

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

@نخودسیاه‍ 

@جارکیش‍ 

@رهگذر66‍ 

@نگاررویایی‍ 

@dn99‍ 

مرسیییی بابت دعاهاتون خیلی دوستتون دارم 🥺🤍

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

سلول های بدنت که این همه زحمت کشیدن :

عزیزم من سه روز درگیر بودم زندگی برام زهر شده بود 

عفونت لوزه هم جوری هست حتما باید دارو مصرف کنی و امپول پنسیلین بزنی و آنتی بیوتیک مصرف کنی تا خوب بشی 

در کمال ناباوری من اینجوری خوب شدم اونم کاملا یهویی!