2777
2789

پایبنی مون مراسم داشتن دیشب نبودن منم نبودم ولی مامانم بود منم دیشب ساعت ۱۰ سرکار بودم پیام دذده پمپ هوا میکشه مشکل از لوله کشه گفتم از کجا میدونی اینم بگم که ایشون پمپ و برداشت برد گفت باید تانکر و بزاریم جلوی پارکینگ شما برای همین پمپ و برداشت برد گفت تا نزارید جلو پارکینگ شما من نمیارم. بابام گفت باشه ما گذاشتیم الان انقد پیج و خم داره تا پارکینگ ما برای همین باعث شده پمپ نتونه  اب تو تانکرو با فشار برسونه به طبقات ما هم گفتیم باشه اینم بگم قبلا تا همه ساکنین پول بدن پمپ بخرن پمپ ما وصل بود و اخ نگفت پمپ ما ایتالیایی بود ده تا واحد و جواب داد بعد موقع ای که بازش کردن شوهر اون خانم شکوندش بعد الان دیگه گیر نمیاد وسایلی که شکسته بعد کار ندارم این خانم وقتی پمپ خرید خودش رفته خریده سالم بود وصلش کردیم بعد رفت یواشکی بازش کرد اینم بگم پمپ و که خریده بودن زنه رفته بود بیرون شوهرش سریع وصل کرده لود بعد زنه گفت شوهر من چرا وصل کرده باهاش دعوا کردم حالا کار ندارم

بعد ما تانکر و زدیم همونجا بعد پمپ و اورد بعد دبگه از اون موقع اب میده دیشب مثل اینکه اب قطع سده گفت مشکل از لوله کش گفتم چرا گقت پمپ بخاطر اینکه اب میچکه از اونجا هوا میکشه  لوله کش خوب وصل نکرده منم گفتم اها تحلیل شما اینه اونم گفت بگو مامانت بیاد حرف بزنه مامان منم زود میخوابه اونشب هم خواب بود منم سرکار بعد خواهرم پاک‌کرد پیام منو و اونو مدیر گروه خواهرمه یه گروه برا اقایان داریم یه گروه برا خانوما بیابد بعدی حالا امشب اومده در خونمون

بعد دیگه منم میدونستم میاد. امروز با مامنم صحبت کردم مامان جلوش طرف منو بگیر اومدیم‌ تو خونه منو مثل سگ بزن بعد اومد امشب در خونمون ما هم لوله کش اوردیم درست کردیم دوباره مثل اینکه خراب شده

بعد اومد گفت دخترت به من اینجوری گفته گفتم مشکل از لوله کشه گفته تحلیلت اینه چرا اینجوری گفته منم سریع رفتم گلو در گفتم سلام شما از کجا میدونی گفت به تو مربوط نیست خواهرمم پیاممو پاک‌کرد وگرنه میخواستم بنویسم هر وقت ماملنم اومد باشه حرف نمیزنم

بعد دیگه گفتم به شوهرت میگفتی چرا اومدی تو گروه خانوما پیام دادی گفت من اولین نفر نگفتم که گفتم شما چرا میگی مشکلش اینه گفت خب مشکلش این هست بعد جالبه گفتم به شوهرت مبگفتی مامانم برگشت گفت شوهرش خونه نبوده گفتم به چیزی هست به اسم تلفن همراه

مامانم این همه باهاش حرف زدم😐😶