2777
2789
عنوان

شوهرم منو بیردن کرد از خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوقش فقط

خب این خوبه که میری توقیف اموال میگیری برا مهریه

دادگاه هم حسابش رو میبنده تا مهریه ات تایین تکلیف بشه 

از حقوقش یه چند درصدی رو برا تو میبرن که ماه به ماه اول از حسابش کسر میشه بعد مابقیش رو میتونه برداره

زنگ زده تلفنی اینارو گفتهمیگم بیا دنبالم وسیله هامو بردارم میگه لازم نیس بیای خونه برو دتبال طلاق

صداشو ضبط کردی؟؟؟

عزیزم رفتی خونه این همه بهت گفتیم ؟

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

گوشیشو هرچی زنگ میزنم جواب نمیده

عزیزم اصلا نیازی نیست زنگ بزنی هر موقع زنگ زد صداشو ضبط کن

اون موقع که گفت نیا باید صداشو ضبط مبکردی

برو دم در خونتون زنگ بزن ۱۱۰ صورتجلسه کنن 

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

ن کلیدم صبح یادم رفته بردارم الان میگم بیا دنبالم میگه بمون خونه مامانت من امشب میرم خونه مامانم برو ...

نمیتونه با عدم تمیکین مهریه  نده میتونه هنفقه نده بهش اسمس بده پاشو بیادنبالم بچه بازی نکن بگو نمیتونی منو از خونم بیرون کنی به خواهرشم اس بده بزار پیام بدن ژنگ زدن جواب نده بگو نمیخوام خانوادم بفهمن و اینانمیتونم بحرفم پیام بده

صلوات
یه کاری کن پیامبده بهت یا خودش یا خواهرش

رفتم دمه خونم خواهرش مامانش شوهر خواهرش با شوهرم اونجا بودن حتی نذاشتن برم داخل خونم از دمه در وسیله هامو دادن رفتن

منم صورت جلسه کردم شنبه برم کلانتری