2777
2789
عنوان

شوهرم منو بیردن کرد از خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 55 پست
مشخصه نمیخواد ادامه بده دیگهپلیس بیاد چیکار وقتی نمیخواد

به همین راحتی؟

مگه جنگله؟

نخواستن تاوان داره

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

بچه دارین؟برو خونتون دروباز نکرد زنگ بزن به ۱۱۰یا بیرونت کرد بازم زنگ بزن ۱۱۰آدمش کنکاری باهاش بکن ت ...

ن بچه ندارم الان خونه مامانمم بهش میگم بیا دنبالم میگه خونه مامانت بمون منم گفتم میام زنگ میزنم ۱۱۰ میگه برو هرکاری میخوای بکنی بکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بچه ندارم الان خونه مامانمم بهش میگم بیا دنبالم میگه خونه مامانت بمون منم گفتم میام زنگ میزنم ۱۱۰ ...

غلط کرده

صداشو ضبط کن 

پیاماشو سیو کن 

به بزرگترا بگو برسوننت در خونت اذیت کرد زنگ بزن ۱۱۰

تاپیکاتو یه نگاه گذری کردم از این بی غیرت سعی نکن که بچه دار بشی خواهشا

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الان برم خونم زنگ بزنم ۱۱۰ ؟؟

بله همسایه هارو به عنوان شاهد در جریان بزار.و سعی کن زمانی بری که خونه نباشه خیلی شل نگیر این موضوع رو از خونت نزن بیرون مثل من انقدر بیخیال نباش وسایل هات رو بار نزنه ببره الان کو قانون و مملکت مال من برد جهاز رو دستمم هیچ جا بند نشد.اشتباه محض از خونت بزنی بیرون که اون راحت باشه بگو این خونه منه تو ناراحتی برو بیرون از خونه

مگه کتکت زده که زنگ بزنی ۱۱۰!

اونام بیان نهایتا میگن برید دادگاه خانواده

در مواقعی ۱۱۰ میتونه کاری بکنه که بهت آسیبی زده باشه والا فقط واسه راه ندادن اونا هیچ کاری نمیتونن انجام بدن

سعید🦋خدایا دمت گرم👍🌹

وامگه خلیم خودمونو تحمیل کنیمب درک ک کی خواست کی نخواست

مگه دوست دختر دوست پسرن؟!

تحمیل چیه ؟!

صحبت تعهده

نمیخواد باید قانونی تمومش کنه 

قبلش هم باید حق و حقوق و وقتی که از استارتر گرفته رو بپردازه

راه های برگشتتو نبند 

اینجوری اگه بخوای یه روزی برگردی همه میفهمن بینتون مشکل بوده آبروتون توی در و همسایه میره 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بگم منو از خونه انداخته بیرون قفل درم عوض کرده

خوب منزل خودشه

گشت کلانتری که بیاد میپرسه صاحب خونه کیه اونم میگه منم بعدش اونا راهشون میکشن میرن

مثلا اگه بری جلوی درب و اونم اگه دست روت بلند کرد زنگ بزنی میتونه شاکی بشی بری پزشکی قانونی و....

سعید🦋خدایا دمت گرم👍🌹