2777
2789

خیلی سخت گذشت ولی گذشت 

اصلا یه حال افتضاحی. 

اونقدر قسط داشتیم حقوق نمی موند 

الان دوست دارم لارج زندگی کنما ولی انگار نمی تونم 

خوب خرج می کنم ولی اون جوری که باید باشه نیست 

مثلا دل ندارم پول رستوران بدم. میرم ماهی یه دفعه ها 

میگم خونه ارزون تر در میاد چرا پول الکی بدم 

چرا من ادم نمیشم  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم نیاوردی تو این نه سال؟ من سه ساله میخوام خونه بگیرم نمیشه هی کم میارم خیلی نیاز به همدردی دارم... ...

کم روحی روانی چرا خیلی ‌داغون شدم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

من ۸ ساله همین حسو دارم اما بازم قسطا تموم نمیشه خودم میتونم بگم از تمام نیازهای ضروری و غیر ضروری زدم

کاملا دل مرده شدم الان باردارم تمام هزینه ها رو خودم دادم حتی از بارداری هم دل سرد شدم و انگیزه ای نمونده برام

من ۸ ساله همین حسو دارم اما بازم قسطا تموم نمیشه خودم میتونم بگم از تمام نیازهای ضروری و غیر ضروری ز ...

منم همین بودم. 

باردار سدم بچه اوردم  ولی پیر شدم 

منم همین بودم. باردار سدم بچه اوردم ولی پیر شدم

دوست داشتم حتی امروز تاپیک بزنم راجبش

ولی نشد.

هرچی جمع میکنم توسط زندگی بلعیده میشه 

الان دو ماهه میخوام مبلم بشورم پول ندارم

دوست داشتم حتی امروز تاپیک بزنم راجبشولی نشد.هرچی جمع میکنم توسط زندگی بلعیده میشه الان دو ماهه میخو ...

یه روزی تموم میشه این روزا شک نکن 

خب الهی شکر چطوری شد که پولدارشدین منم وضعیتم مثل سابق شماست بخاطرهمین پرسیدم

قسطا کم شد خیلی 

همسرم تو کارش پیشرفت کرد 

حقوقش اضافه شد بهتر بگم دو برابر شد 

قسطا کم شد خیلی همسرم تو کارش پیشرفت کرد حقوقش اضافه شد بهتر بگم دو برابر شد

ایشاالله همیشه سلامت باشین و هیچوقت ب اون روزا برنگردین 

به آدم دوزاری ، اگرپنج زاربها بدی، باید سه زار تاوان بدی 🌹 شب همیشه شب نمیمونه