2777
2789
منم اوایل خیلیییی اذیت میشدم‌نصف شب از درد قفسه سینه و کتف بیدار میشدم مدام تپش قلب شدید داشتم الان ...

جند هفته هستید الاان؟ 

کی درست شد این وضعیتتون؟

چیکار کنم هیلی اذیتم اخه 

طبیعیه این حالت مشکل قلبی نداشته باشم یوقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جند هفته هستید الاان؟ کی درست شد این وضعیتتون؟چیکار کنم هیلی اذیتم اخه طبیعیه این حالت مشکل قلبی ندا ...

والا من حتی نوار قلبم ازم گرفتن گفتن چیزی نیست عادیه 

الان ۳۴ هفته ام 

نفهمیدمم از چی بود 

تا ماه سوم چهارم اینا اینجوری بودم

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا من حتی نوار قلبم ازم گرفتن گفتن چیزی نیست عادیه الان ۳۴ هفته ام نفهمیدمم از چی بود تا ماه سوم چ ...

دگ کم مونده بسلامتی فارق بشید

من ۹ هفته هستم الان پدرم دراومد

ینی تا جهار ماهمگی اینطوری بودید بعد رفع شد؟

دگ کم مونده بسلامتی فارق بشیدمن ۹ هفته هستم الان پدرم دراومدینی تا جهار ماهمگی اینطوری بودید بعد رفع ...

اره عزیزم هر چند وقت یه بار یه سری مشکلات بارداری درست میشن و به جاشون یه سری دردهای تازه میان😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم هر چند وقت یه بار یه سری مشکلات بارداری درست میشن و به جاشون یه سری دردهای تازه میان😅

من همش گرسنمه داعم معدم یطوریه میسوزه حس گشنگی پیدا میکنم وقتی گشنم باشه حالا نهوع پیدا میکنم اما سیر باشم اصلا حالت تهوعی ندارم از هیچیم بدم نمیاد اصلا

من همش گرسنمه داعم معدم یطوریه میسوزه حس گشنگی پیدا میکنم وقتی گشنم باشه حالا نهوع پیدا میکنم اما سی ...

اره منم همین بودم اکه رفلاکس معده اذیتت میکنه یه ذره شیر بخوری بهتر میشی

من الان یکی دو هفته اس به لاکتوز شیر حساسیت پیدا کردم نمیتونم بخورم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40