2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله نصفش رو گرفتن مجدد 

اگر برای بار اول زدید اوکیه ترمیم نزنید خطوط بزرگتر میشه 

من ترمیم بعد چند سال رفتم الانم دوست دارم کلا پاک کنم بیست و یک سالمه چهرم رو خیلی بزرگ نشون میده اگر مجدد هم ترمیم کنم ممکنه باز خطوط پر رنگ تر بشه و پهن تر 🥲🥲شما انجام دادید؟راضی هستین❓️

بله نصفش رو گرفتن مجدد اگر برای بار اول زدید اوکیه ترمیم نزنید خطوط بزرگتر میشه من ترمیم بعد چند سال ...

نه من چون راضی هستم دوست دارم ترمیم رو برم 

چون واقعا اوکی بودم خدا رو شکر 

و دلم میخواد موندگارتر بشه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
نه من چون راضی هستم دوست دارم ترمیم رو برم چون واقعا اوکی بودم خدا رو شکر و دلم میخواد موندگارتر بشه

ربط به موندگاری نداره در صورتی نیاز به ترمیمه که خطوط پاک شده باشن گلم

برید ترمیم خطوط تون پهن تر میشه وگرته برای بار اول هم پر رنگه😉

نه من چون راضی هستم دوست دارم ترمیم رو برم چون واقعا اوکی بودم خدا رو شکر و دلم میخواد موندگارتر بشه

میکرو همونه که خط میکشن لابه لای موهای ابرو؟

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

میکرو همونه که خط میکشن لابه لای موهای ابرو؟

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

ربط به موندگاری نداره در صورتی نیاز به ترمیمه که خطوط پاک شده باشن گلمبرید ترمیم خطوط تون پهن تر میش ...

نه دیگه 

مطمینا بعد از ترمیم بهتر خواهدشد 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️