2777
2789

من تو هفته17 بارداری هستم بچه دومه  تو سر بارداری اول حالت تهوع خیلی شدید داشتم زیاد خواب داشتم سر دومی اطلا حالت تهوع ندارم خوابم مثل قبل تغیری نکردم هیچ کس باور نمی کنه باردارم سر برج میرم سنو واسه تعیین جننسیت نینی بنظرتون بچه ام چی کسی شده حالت هاش فرق کنه ولی جنست یکی باشه لطفا راهنمایمکنید😳

اصلا نمیشه گفت خانومی

ولی شنیدم اگه ادرارتون سه روز متوالی با مصرف غذاهای مختلف در حالت ناشتا قلیایی باشه پسره و اسیدی باشه دخمل

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تاالان که هفته 20هستم حتی یه ذره هم بدنم تغییر نکرده وفقط شکم درآوردم ،فقط

چهرمم تغییر نکرده وبچم پسره

میگن اگه ورم کنی زود،بچه دختره

منم ویارنداشتم ولی ربطی نداره خالمم ویار نداشت و5تا دخترداره

اصلا نمیشه گفت خانومی ولی شنیدم اگه ادرارتون سه روز متوالی با مصرف غذاهای مختلف در حالت ناشتا قلیای ...

میشه بیشتر توضیح بدی

رهـا جونم خوشا ب بخت بلندم ک تورو دارم
میشه بیشتر توضیح بدی

با آب کلم قرمز تو سه روز متوالی تست کن با ادرار ناشتا امتحان کن اگه بنفش بشه سه روز متوالی پسر اگه قرمز یا صورتی بشه دختره.

البته بازم درصد خطا داره چون ممکنه غذایی که خوردی اسیدی یا قلیایی شدید باشه

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
من تاالان که هفته 20هستم حتی یه ذره هم بدنم تغییر نکرده وفقط شکم درآوردم ،فقط چهرمم تغییر نکرده وبچ ...

دوست من مثه بادکنک و زشت شده بود و ورم کرده بود بچه اشم پسر بود. متاسفانه به هیچی نمیشه اعتماد کرد البته اینی که گفتین تو هشتاد درصد آدما صادقه