2777
2789
عنوان

بنظرتون دوسم داره

73 بازدید | 14 پست

یه مدت شغلشو عوض کرده میره یه شهر دیگه تقریبا یکساعت دوره از شهرمون و غروب برمیگرده

و از صبح تا غروب که میرفت به من اصلا زنگ و پیام نمیزد بعد از ۷شب بودش تا ۲ ۳ البته من خودم تا ۲ظهر خوابم میدونه اونم😑😂

که دعوام شد گفتم که چرا غروب میای به من پیام میدی یعنی وقت نداری اون وسط دو دیقه حالمو بپرسی که برگشت گفت نگار تو کسیو میخوای که بچه پولدار باشه نره سرکاره همیشه باتو حرف بزنه منم گفتم باش پس منم نمیخوام اینطوری

حالا از اون روز همیشه شده ۱۰ دیقه ۵ دیقه زنگ میزنه حرف میزنیم

دیشبم باز دعوام شد که داشتیم حرف میزدیم رفیقش میومد پشت خط میگفت بیا بریم بیرون من گفتم نه حق نداری بری بحثمون شد گوشیو قطع کردم

پیام دادم اره تو پیچوندیم رفتی 

برگشت گفت یکم منو درک کن من گفتم بذار نیم ساعت برم پیش رفیقم نذاشتی که اخرشم نرفتم گفتم خونه برادرمم گفتم میدونی چرا گفتم ن چون که تو از صبح تا غروب نیستی شبم رفیقات زنگ میزنن میبرنت پس من این وسط چی گفت من نگفتم که همچیو حل میکنم فلان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باباااا اذیتش نکننننن دوستت داره طرف 

از صبح تا شب سر کاره خسته میشه ولی بشینین با هم منطقی یبار حرف بزنین دعوا فقط پایه های رابطتونو خراب میکنه

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

باباااا اذیتش نکننننن دوستت داره طرف از صبح تا شب سر کاره خسته میشه ولی بشینین با هم منطقی یبار حرف ...

دیشب باهم کلی حرف زدیم منطقی گفتم اوکیه برو اگه این اخلاقم تورو دلخور میکنه من حرف نمیزنم دیگه حتی اگه خودمم اذیت شم گفت نه من دوسدارم روم حساسی گفتم دیگه کاری ندارم برو

دیشب باهم کلی حرف زدیم منطقی گفتم اوکیه برو اگه این اخلاقم تورو دلخور میکنه من حرف نمیزنم دیگه حتی ا ...

ببین توروخدا اذیتش نکن اگه پسر خوبیه تو این دوره زمونه اینهمه پسر بد هست که اهل هزار تا کثافت کارین 

خب اونم نیاز به تفریح داره به شرطی که تورو نادید نگیره

اره خیلی دوسش دارم

پس خیلی باید هواشو داشته باشی خصوصا که سربازه

حتی ممکنه چند ماه ازش خبر نداشته باشی اما همه ی اینا رو یه رابطه سالم داره شما که خیلی دوستش داری خیلی ارزش اینو داره که تو این سختیا کنارش باشی مطمئنم پسر سالمیه

منو نامزدمم چندین ماه از هم خبر نداشتیم بخاطر حال روحی خودم ولی بعدش که دوباره تونستیم همو ببینیم حتی بیشتر از قبل عاشق هم شدیم

امام رضا (ع)

پس خیلی باید هواشو داشته باشی خصوصا که سربازهحتی ممکنه چند ماه ازش خبر نداشته باشی اما همه ی اینا رو ...

من چون سنم کمه نمیتونم هندل کنم رابطمومو ولی در کل دوسش دارم

بهم گفت گوشیو میگیرن ازم ولی من اونجا تلفن داره بهت زنگ میزنم

بیشتر وقتا که میره پیش رفیقاش با منم حرف میزنه

واقعا نباید اذیتش کنی پسر سالمیه انگار

سعی کنین اختلافاتونو منطقی حل کنین توروخدا لجبازی نکنین

من چون سنم کمه نمیتونم هندل کنم رابطمومو ولی در کل دوسش دارمبهم گفت گوشیو میگیرن ازم ولی من اونجا تل ...

همون پس حدسم درست شما سنتون هم کمه

یسری رفتارا بخاطر اقتضای سنتون هست

خلاصه که دلت نلرزه بیرون از رابطتتون هم هیچ خبری نیست بچسب به عشق و زندگیت تنها پسریه که همه جوره دوستت داره کاری لازم نیست بکنی فقط اینکه پشتش باش

امام رضا (ع)