2777
2789
عنوان

چکار کنم بچه ها با مادرشوهرم

175 بازدید | 10 پست

میخواستیم بریم سفر

اول زنگ زدم به مادرشوهرم ک باهامون میای گف فک نکنم کار دارم 

بعد دیدم نمیاد زنگ زدم به مامانم گفتم حاضر باشین با خواهرم اونا حاضر شدن حالا زنگ زده که میام😐گفتم به مامانم اینا گفتم بیان گفت پس جا نمیشیم خودتون برین

باز شوهرم رفته در خونشون چیزی برداره شوهر خولم تعارف کرده😐گفته اذیت نمیشن باشه میام🤦🤦🤦

عجب مکافاتی در پیش داری 

کلا سفرو یه جوری کنسل کن

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید تو مسافرت مادرشوهر یا مادر خودت حضور داشته باشه!؟ 

اگه با شوهرت میری تنها دوتایی برین. 

اگه میخوای با خواهر و مادرت بری پس چرا به مادرشوهر میگی بیاد!!! 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

خب عزیز دلم بهتر بود با همسرتون هماهنگ میکردید که ایشون تعارف مجدد نکنن حالا هم طوری نشده که عزیزم دیدی شرایط وخیم شد برو باد ۲ تا از چرخ های ماشین رو بگیر یکم بعدش بگو واییی قسمت نیست بریم و اینم یک نشونه 😁

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

خب عزیز دلم بهتر بود با همسرتون هماهنگ میکردید که ایشون تعارف مجدد نکنن حالا هم طوری نشده که عزیزم د ...

ای کلک😂😂😂

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

چرا اصلا کسی باید همراه شما بیاد ؟ خونه فامیلی یا آشنا میرید که اونام می‌برید؟

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.