2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بچه خودش سقط بشه نه نازایی نمیاره 

ولی اگه از عمد سقط کنی آره نازا میشی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من از عمد نبود چهارماه سقط کردم نه بعدش خدا پسرمو خدا بهم داد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دقیقا بحث منم همینهشنیدم هیچ تاثیری رو روند بارداری ندارهاینا که اینجور میگن دروغه

من چیزی نشنیدم که نازایی بیاره

بعضیا کلا بدنشون فرق داره هی سقط میکنن غیر عمد

خب اونا مشخصه بدنشون شاید نمیتونه بچه نگه داره

💕🌸☘️🌹

بله ولی هر دو با یک روش انجام میشهمثلا قلبش تشکیل نشه یا هزارتا مورد دیگهک مجوز داره

بله سقط با دستکاری عوارض داره ولی موارد مشکل دار اکثر موارد با دادن زمان بدن به طور طبیعی دفع میکنه من بارداری اول پوچ بود و خود به خود سقط شد 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

با قرص سقط شد؟یا خود به خود کلا؟

نه چهارماه بودم قلبش نزد دیگه بچه ام تو شکم ام گفتن سقط کنی دوهفته صبر کردم باز سنو دادم هیچی با قرص 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم