2777
2789

چه علاعمی داشتن؟چه طور متوجه شدین؟

چیا رو حرف کردین چیا دیگه نخوردین؟

بچه تون بهتر شد تا کی ادامه داشت؟

توروخدا بیاین به دادم برسین خسته شدم دیگه

پسرم ۳۵روزشه نمیدونم کولیکه شدید داره

رفلاکس پنهان داره یا حساسیت به همه چی😭😭😭😭😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ببری دکتر خودش دارو میده ‌‌‌..دارویی که به پسر من ساخت اسمپرازول ۱۰بود...رژیم غذایی حذف پروتئین گاوی میده که شامل لبنیات و گوشت گاو و هر چیزی که توش لبنیات باشه مثل کیک بيسکوئيت بستنی و..

چند ماه اول حبوبات رو هم قطع کرده بود دکتر ولی الان اجازه داده بخورم...گوشت گوسفند رو جایگزین کن...بچه رو به شیر خشک ننداز که دیگه وزن نمیگیره..خودت لبنیات رو با آبمیوه های طبیعی جایگزین کن..روزی دوتا قرص کلسیم بخور حتما

چند ماه اول حبوبات رو هم قطع کرده بود دکتر ولی الان اجازه داده بخورم...گوشت گوسفند رو جایگزین کن...ب ...

من حس میکنم به همه چی حساسیت داره اخه پسرم دارویی که بهت داد مال حساسیتش بود؟تاثیرم داشت؟پسر شما به چیزای دیگه هم حساس بود؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

من عزیزم بچه م هم آلرژی پروتیین گاوی داشت شدید هم کولیک ناشی از آلرژی پروتیین گاوی و هم رفلاکس پنهان ...

چیارو حذف کردی؟ظبهذچیا حساسیت داشت؟چه علاعمی داشت؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیارو حذف کردی؟ظبهذچیا حساسیت داشت؟چه علاعمی داشت؟

تمام لبنیات چه گاوی چه گوسفندی 

گوشت گاو و گوساله 

روغن حیوانی ....تخم مرغ و سویا.

تمااااام خوراکی هایی که محتویاتش از لبنیات و تخم مرغ و سویا تشکیل میشد اعم از انواع بیسکوییت کیک شیرینی پفک تنقلات ...

اینهایی که گفتم رو پزشک دستور داده بود ولی بعد ها خودم به کشفیات جدیدی هم دست پیدا کردم مثلاً متوجه شدم که در کنار این ممنوعیات حتی نباید ذرت و گردو بخورم چون در اینصورت تمام صورت و دست و پای بچه م می‌ریخت بیرون و خارش می‌گرفت و دل من ریش میشد ....رژیم خیلی سختیه ولی بهت قول میدم عادت می‌کنی و از شروع رژیمت دو هفته طول می‌کشه که پروتیین گاوی از بدن بچه ت حذف شه پس فکر نکن امروز رژیم رو شروع کردی از فردا بچه ت دیگه آلرژی نداره باید صبر کنی ....

من کارم شده بود صبحانه ها فقط نون و عسل می‌خوردم چندین ماه ...غذام هم بیشتر مرغ بود و گوشت گوسفندی و برنج ...حبوبات هم میتونی بخوری فقط نفخشو بگیر ...انواع کوکو هم ممنوعه چون توش تخم مرغ داره ....بچه ت هر چی از شش ماهگی بیشتر عبور کنه کارت راحت تر میشه و تا یک‌سالگی به امید خدا رو به راه میشه إن شاءالله فقط طاقت بیار و صبوری کن .....دکتر به بچه ی من قطره ی دایمتیکون و پدی لاکت داده بود اونا هم عالی هستن ...سوالی بود در خدمتم 

تمام لبنیات چه گاوی چه گوسفندی گوشت گاو و گوساله روغن حیوانی ....تخم مرغ و سویا.تمااااام خوراکی هایی ...

علایم بچه ی من گریه ها و بی‌قراری های شدید بود و پوست صورت و دستش و پاهاش  پر از جوش های ریز و حالت زخم میشد خیلی ناجور