2777
2789

من ۱۲هفته و۶روزهستم هیچ دردی جزگاهی گرفتگی کمرندارم.تهوع ندارم.ویارخیلی دارم خیلییییی.شکمم معلومه خیلی انگار۵ماهم.شماچی؟؟

واسه سلامتی نی نی ونانیم یه صلوات لطفا😍

خیلی سخته همین روزاس زایمان کنم😎😍

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نانی کیه؟😁 جنسیت نی نی چیه

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
خوشبحالت انشاالله به سلامتی بیاد بغلت🤗🤗🤗😍😍😍

امضامم بخون😭😭😭

ای ام یه حامله   یه دایره ب معنا واقعی   من از اون زنا خوش حاملگیم با اونکه دوقلو دارم ولی زیاد حالت تهوع نداشتم خیلی راحت بودم.. دوران سختی دارم میگذرونم جاتووووون حسابی خالیه  

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم  
شکم ندارم🤔 همونقدره که بود😁 تو هفته یازدهم هستم حالت تهوع دیونم کرده خستگی کوفتگی و کسلی دارم ...

آخیییییی.من هیچی به هیچی.شکمم خیلی گندس احتمال دوقلودادن 😑😑😑

ای ام یه حامله   یه دایره ب معنا واقعی   من از اون زنا خوش حاملگیم با اونکه دوقلو دارم ...

خخخخ عین منه نکنه مال منم واقعا۲قلوباشه😑جنسیتشون چیه؟؟

منم به امید خدا جمعه دیگه نی نیم بغلمه اما طاقت ندارم تا هفته ی دیگه کلافم😩

ای جونم ب سلاکتی بدنیا بیاد گلم برا همه مامانا دعا کن ک زودتر فارق بشیم  

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم