2777
2789

صداش میاد تو خونمون جووونم هست ده بار به من میگه آروم راه برو چرا محکم راه میری حالا بابای بدبختم تا ۴ سرکاره بعدش میخوابه یه بار اومده میگه مرا این همه‌مهمون دارید چرا داداشت میاد تو رمپ فوتبال بازی میکنه حالا رمپ منفی دو یه فضای خیلی بزرگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مام ی همسایه داشتیم میگفت درو یواش ببندید بچه هاتون صذاشون میاد خونمون درحالی ک خودشون نصف شب سرو صدا داشتن شدید جوابشو دادم گفت زنگ میزنم پلیس گفتم هر غلطی میکنی بکن. اونم ده بار ملاحظه کردیم‌. بعد ک‌حالشو گرفتم منتظر بودم ی بار دیگ بیاد شماره دامپزشک یا روانپزشک بدم بهش بگم مراجعه کن شاید خوب بشی کمتر ب این و اون بپری ولی خب دیگ هیچوقت نیومد

حالا کاری ب گیرای بیخود دیگش ندارم ک ب اون ربطی ندارهولی طبقه بالا مام خانومه محکم راه میره صداش واق ...

مشکل زنه نیست .

مساله ساختمونه که خراب ساختند..

و اینکه همه ما صدای راه رفتن طبقه بالایی را میشنویم .

صدای راه رفتن خودمون نه .

صدای خودمون نمیشنویم .تا طبقات دیگه میاد .

ولی دندون رو جگر میزارند

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

شاید بنده خدا مشکل و ناراحتی داره و اعصابش ضعیفه کاش یکم  مراعات همو بکنیم  جسارت نباشه به شما 

الان همسایه های ما سر همین سرو صدا دست یکیش شکست دعوا شد بالاییشون خیلی بی ملاحضه هستن خداییش ساعت ۱۲ شب باید تو راه پله بدویی یا سنتور بزنی یا مهمون بازی بابا خو شما ارثیه خوردی مهم نیس ۱۱ ظهر بلند میشی طفلک همسایشون ساعت ۴ میره ۹ شب میاد 

طفلک کارگره خواب و خوراک نداره تازه خوابیده بود وسط ظهر خانم بالایی گوشت میکوبه میگه چاردیداریمونه 

بعضیا خیلی خودخواه بی انصافا یکم بهم فکر کنیم 

only God
مشکل زنه نیست .مساله ساختمونه که خراب ساختند..و اینکه همه ما صدای راه رفتن طبقه بالایی را میشنویم .ص ...

اون مهندسایی که این خونه هارو میسازن و اونایی که تاییده میدن باید لای سیمان گذاشت 

خونه ها نه عایق صوتی نه حرارتی دارن

only God