2777
2789
عنوان

مهمونی های خانوادگی واقعا لازمه چون

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 22 پست

من عاشق مهمونی خانوادگیم ولی واقعا دیگ جون کار کردن ندارم

بقیه هم مثل من

میندازیم باغ ی یکیو میاریم ی جوجه ای چیزی بزنه و‌ظرف اینارو بشوره

یا از این رستورانای الاچیق دار میریم یا جاهایی که فضاهای باز داره😑

مامان دوتا گل پسر

ولی هر کی بیاد خونمون من میرم طبقه بالا یا تو گلخونه قائم میشم

من نمیتونم آنقدر شلوغه هر جا برم میان دنبالم مامانم از اون طرف سرو صدا می‌کنه که تو فلانی و.. دیگ حوصله بحث ندارم واقعا 

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عاشق مهمونی خانوادگیم ولی واقعا دیگ جون کار کردن ندارمبقیه هم مثل منمیندازیم باغ ی یکیو میاریم ی ...

اره اینطوری خوبه حال میده به شرطی که بقیه هم پایه باشند 

واقعا😂😐

آره واقعا لازمه

چند سالته؟

البته با اونایی که همسویی فکری و اعتقادی داری 

با اونا که با هم تفاوت داری سه ماهی ی بار

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

آره واقعا لازمهچند سالته؟البته با اونایی که همسویی فکری و اعتقادی داری با اونا که با هم تفاوت داری س ...

۱۸ سالمه چی بگم والا کلا زیاد از فامیل خوشم نمیاد حتی اونایی که مثلا جوون هستند یا حتی همسن خودم همش دنبال این هستند اتو بگیرن بدونند من چیکار میکنم و...البته مجبوری میرم دیگ چاره ای نیست بعضی مواقع 

۱۸ سالمه چی بگم والا کلا زیاد از فامیل خوشم نمیاد حتی اونایی که مثلا جوون هستند یا حتی همسن خودم همش ...

آره 

تو این سن فراری ای 

من هربار قبل رفتن گریه میکردم که نمیام 

سنمم زیاد بالا نیس 

ولی خب هر چی بزرگتر میشی خوشت میاد 🤣

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!