2777
2789

هفته ی 32بارداری ام از دیشب شکمم کلش صفت صفت شده بود تو واژنم حس میکردم یه چیزی هستش که میخواد بیفته بعد هی آروم میشد دردش هی دوباره میزد طوریکه نفسم بند میومد ضعف میکردم بعدش آروم شد ولی امروز از صب درد پریودی دارم کمرم یهو میگیره استخونای مثانم درد میگیره زیر دلم تیر میکشه دردم مداوم نیست میگیره ول میکنه داخل واژنمم انگار چاقو توش میخوره یهو تکونای نینیمم زیر دلمه قشنگ زیر شکمم و تو استخون لگنم حسش میکنم ترشحاتمم لزج و زیاد شده طبیعیه بنظرتون 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر منکه استراحت مطلق داشته باش...

فقط یک مطلبم بگم که مثانه استخوان نداره . همینجوریش مثانه تو بارداری اذیت میکنه دیگه بهش بگی استخوان هم داری دیگه خودشو لوس میکنه. 

برو بیمارستان عزیزم ولی احتمالا ماه درد هست

خداکنه چون سر بچه اولم این دردارو نداشتم اصلن فقط ترشحاتم زیاد از حد شده بود به هرکس میگفتم میگفت طبیعیه توی 34هفته رفتم بیمارستان دکتر معاینه کرد دهانه رحمم نه سانت باز شده بود حتی گفت دسشویی ام نرو بچه میادش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظر منکه استراحت مطلق داشته باش...فقط یک مطلبم بگم که مثانه استخوان نداره . همینجوریش مثانه تو با ...

منظورم استخون شرمگاهیم بود عزیزم اونجا که حالت 7 هستش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداکنه چون سر بچه اولم این دردارو نداشتم اصلن فقط ترشحاتم زیاد از حد شده بود به هرکس میگفتم میگفت طب ...

نگران نباش قشنگم برات دعا میکنم امیدوارم نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

خداکنه چون سر بچه اولم این دردارو نداشتم اصلن فقط ترشحاتم زیاد از حد شده بود به هرکس میگفتم میگفت طب ...

شما که زایمان اولا زود بوده پس باید پیگیر باشی.من یه تا زایمانمو تو ۳۶وارد میشم زایمان میکنم

شما که زایمان اولا زود بوده پس باید پیگیر باشی.من یه تا زایمانمو تو ۳۶وارد میشم زایمان میکنم

28 هفته رفتم بیمارستان انقد ناشی بودن اذیتم کردن گفتن احتمالا داری زایمان میکنی معاینم کردن سر معاینه خیلی اذیت شدم بخاطر همون چشم یکم ترسیده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40