2777
2789
عنوان

بعدازهمه این کارا خدا منو میبخشه💔فقط مذهبیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 29 پست
اره همین که حس عذاب وجدان بهت دست داد ینی بخشیده و میخواد که برگردی

هم عداب وجدان دارم هم ترس دارم یه حس عجیب

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم اینطور انتظار یه قزمیتو داشتم ولی نیومدو ازدواج کرد خودم بعد دو سال ازدواج کردم و خوشبخت شدم و اون بدبخت شد

عشقو اینا مزخرفه. عشق واقعی همسر هست که تو زندگی کنار همن تو غم و شادی

تو ام جای منتظر موندن

دعای کن ازدواج مناسب کنی

اون برنمیگرده خداچیکارکنه؟زورتون به خدا رسیده

خدا برش گ ردونه همین فقط💔

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
ته دلم باز ازش دلگیرم ولی من حرفای بسیار زشتی زدم 😔

منم با خدا قهر میکنم دعوا میکنم اما تهش فقط خدا را داریم مطمئن باش خدا درک می‌کنه و می‌دونه انسان بودن چقدر سخته به خدا اطمینان داشته باش هزار بار هم توبه شکستی بازم برو پیشش تنها تنها چیزی که باعث نابودی میشه ناامیدی از لطف و مهر خداست 

عزیزم منم اینطور انتظار یه قزمیتو داشتم ولی نیومدو ازدواج کرد خودم بعد دو سال ازدواج کردم و خوشبخت ش ...

من نمیتونم ازش دست بکشم میدونم خیلی احمقم ولی نمیشه💔

منم با خدا قهر میکنم دعوا میکنم اما تهش فقط خدا را داریم مطمئن باش خدا درک می‌کنه و می‌دونه انسان بو ...

دودلم یه صدا میگه نرو اون نمیبخشه دیدی چکارت کرد یه حس ترس دارم نمیدونم چجوری بگم

من چی بگم استارتر

من هیچ شخص خاصی رو نمیخوام دیگه...

چون خیلی دلم شکست

فقط به خدا میگم خودت هرکیو صلاح میدونی سر راهم قرار بده

ولی هیچکی نیست

انگار خدا صدای منو نمیشنوه

پس من چی

کاربری دست دو نفره. 

من چی بگم استارترمن هیچ شخص خاصی رو نمیخوام دیگه...چون خیلی دلم شکستفقط به خدا میگم خودت هرکیو صلاح ...

میفهمم منم همه احساساتم بعد اون انگار مرد هیشکسو نمیخوام جز اون 

ته دلم باز ازش دلگیرم ولی من حرفای بسیار زشتی زدم 😔

بله حتما نا امیدی رو‌نمیبخشه...یه جا خوندم یکی از امام ها گفته بوداگه شمر هم توبه کرده بود خدا می‌بخشید منتهی توفیق رو خدا ازشون میگیره

بله حتما نا امیدی رو‌نمیبخشه...یه جا خوندم یکی از امام ها گفته بوداگه شمر هم توبه کرده بود خدا می‌بخ ...

چرا خدا بندشو به این مرحله میرسونه که بخواد بی حرمتی کنه 😔حس میکنم هرچی تاالان ساختم خراب شد 

عزیزم خدا خیلی بخشنده و مهربونه

به دنبالش فقط پیش مذهبیا نگرد تو قلبت دنبالش باش

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

عزیزم خدا خیلی بخشنده و مهربونهبه دنبالش فقط پیش مذهبیا نگرد تو قلبت دنبالش باش

چقدر قشنگ گفتی💛🥺