2777
2789

هرکی اعتقاد نداره و مخالفشه نیاد تو تاپیک

خانواده همسرم همشون توکاردعاهستن همیشه شک داشتم بخاطر بدی هایی ک علنی ب من همسرم وبقیه میکردن و بازم همه عاشقشون بودن وحتی ناراحتم نمیشدن تااینکه بخاطر یه سری خوابهای ترسناکی که میدیدم بالاخره ازجایی دعانویس پیدا کردم ک خیلی معروف بود ووقتی بهش زنگ زدم کل خانواده همسرم ومیشناخت ومیگفت ک همیشه براشون دعامی نویسم😐😐(وقتی اسممو شنید منونشاخت وبدون اینکه من چیزی بگم خودش همه چیو گفت)ولی برای من ننوشت وهی پیچوند ومنوازسرش بازکرد.اینم بگم ک خانواده همسرم ازاینایی هستن ک دلشون میخواد بچه هاشون فقط اونارو دوس داشته باشن واگ ببین یکم ب همسرشون توجه میکنن زودمیرن دعامینویسن ک حتی طلاق بگیرن نمونه واضح وبارزش برادرشوهرم ک طلاق گرفت ووقتی میخواست اشتی کنه یهویی پشیمون شدوهمین دعانویس تلفنی ب من گفت من دعانوشتم طلاق بگیرن😐😐

بخث سر اعتقاد نيست. دعا گرفتن و اينا حقيقت داره متاسفانه. ولي واسه حل مشكلت نبايد بري پيش دعا نويس. گناه كبيرس. فقط از خدا بايد كمك بگيري. 

نه از جن و موكل و دعا نويس

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حرز کبیر امام جواد از موسسه حرز رضوی بگیر. حتی میتونی بهشون زنگ بزنی قضیه رو بگی راهنمایی میکنن شماره شون تو سایتشون هس سرچ کن

دیگه بالاتر از قرآن و دعای اماما که نمیتونه باشه

همه طلسما رو خنثی میکنه

بخث سر اعتقاد نيست. دعا گرفتن و اينا حقيقت داره متاسفانه. ولي واسه حل مشكلت نبايد بري پيش دعا نويس. ...

بخدا نزدیک ده ساله دارم دعا میکنم نمیرم سراغ دعا نویس ولی دیگ خسته شدم علنا بهم فحش میدن بی احترامی میکنن دقیقا باحضور همسرم وواکنش همسرم خندست خستم دیگ..

بخدا نزدیک ده ساله دارم دعا میکنم نمیرم سراغ دعا نویس ولی دیگ خسته شدم علنا بهم فحش میدن بی احترامی ...

ميدونم. سخته. ولي بازم دليل نميشه كه از راه غلط بخوايي مشكلت رو حل كني. 

ا

یا ابلفض چه آدمایی پیدا میشن هاخب پس چرا زن میگن بگیر

یکیو میخوان نوکروکلفتشون باشه یکم خلاف میلشون عمل کنی زودی دعا مینویسن حتی جاریم دعارو دیده بود..خدالعنتشون کنه چندساله میخوام خونه بخرم پولشم دارم ولی نمی تونم جوردرنمیاد شوهرم اب میخوره بهشون میگ همیشه پشیمونش میکنن عیب وایرادمیذارن روخونه چون میخوایم ازاین شهربریم مادرشوهرم همش میگ خواهروبرادرتو ول کنی بری کجا بری وردل خانواده زنت هیچ وقت راضی نیست واین اواخرم اصلا نیازی نیست اوناحرفی بزنن خودب خود جورنمیشه بریم

ميدونم. سخته. ولي بازم دليل نميشه كه از راه غلط بخوايي مشكلت رو حل كني. ا

چیکارکنم چقد التماس خدارو بگنم چقد باشوهرم حرف بزنم وقتی دعاخورش کردن خلاف میل اونا ن حرف بزنه ن کاری کنه شده غلام حلقه بگوششون انقد ب همسرم بدی کردن و همسرم حتی ب خودش زحمت ناراحت شدنم نداده دیگ زندگیم ریخته بهم اینا دشمنن بخدا میفهمم ک چقد دختراشو دوس داره پسراشو ن راضی نیست یکم وضعمون ازدختراش بهترشه راضی ب خوشبختیمون نیست حتی یه بارگفتن جاریت ک رفت موند تو کی تو بری راحت شیم همین خودمون بمونیم ونوه هامون بسمونه

چیکارکنم چقد التماس خدارو بگنم چقد باشوهرم حرف بزنم وقتی دعاخورش کردن خلاف میل اونا ن حرف بزنه ن کار ...

يسريا ديدم كه چله ميگيرن. يا سوره بقره هر روز ميخونن. 

از يه عالم روحاني بپرسي خيلي بهتره