2777
2789
عنوان

هزینه بچه های زیر ده سال شما چقدره

257 بازدید | 45 پست

دخترم شش سالشه

ماهیانه ۵ میلیون هزینه پیش دو 

۱ تومن کلاس زبان

۱ تومن کلاس نقاشی

۱ تومن کلاس رقص

۲ تومن در ماه خانه بازی و اینا میره

۱۰ میلیون هزینه کلاساش  کلا میشه

۳ تومن لباس و اسباب بازی در ماه

تقریبا ۱۳ تومن

البته ما شهرستانیم هزینه کلاس و مهدش پایینتر نسبت ب شهرای بزرگ

شما چقدر میشه

البته خدا سلامتی بده خرج کلاس و لباس بچه هامون بشه فدای سرشون😍

1تومن لوازم تحریر

200پول لباس

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرج من در ماه ۵۰۰ تومنم نی😂۲۷ سالمه 

خرج گربه ها و سگای خونه مردم از من بیشتره

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

دور از جونت😍

😂😁مرسی

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

خرج من در ماه ۵۰۰ تومنم نی😂۲۷ سالمه خرج گربه ها و سگای خونه مردم از من بیشتره

وایی دقیقا دامپزشکی کنار خونه مامانبزرگم به سگ آورده بودم آنقدر بهش می‌رسیدن بعد من مریض بودم میگفتم من ببرید دکتر میگفتن درست میشی😂🥺🤐

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه من ۴سالشه هیچ کدوم ازاین خرجا رو نداره😊قطعا دو سال دگ‌بره پیش و مدرسه براش باید خرج کرد ولی ن ت ...

بله انشالله مهد و پیش بره و بخواد کلاس بره هزینه ها بیشتر میشه.خدا سلامتی بده😍

وایی دقیقا دامپزشکی کنار خونه مامانبزرگم به سگ آورده بودم آنقدر بهش می‌رسیدن بعد من مریض بودم میگفتم ...

🤣😂