2777
2789

وای نشستم چون آهنگ تیتراژ عشق بین پری و شیطان غمگین فکر کردم پایان سریال غمگینه😑😑😑

بعدش تو قسمت آخر دختره از اجبار پسره رو می کشه منم نشستم گزیه کردم اینقدر که نگو

در آخر رفتم تیکه آخر رو ببینم دیدم پسره روحش دوباره تشکیل شده و برگشته و دختره بغلش می کنه حتی!😐😐😐😑

یعنی سیدرامری و کیدرامری بودن واقعا سخته

تو تمام سریال هر قسمت حداقل ده بار تا لب سکته میری و بر می گردی

قبل از اینکه سریال تموم بشه عمر من از حرص اینا تموم شده😑😑😑😑😑😑

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

وایییی عالی بوددد😂😂😂

من وقتی سریال تموم میشه انقدر گریه میکنم انقدر گریه میکنم کلا افسردگی میگیرمممم

رویایی در رویا هم قشنگه ۴۰ قسمته 

از کره ای ها هم نوش جان اعلیحضرت قشنگه 

منو توی تایپک های کنکوری و درسی تگ کنین❤🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا فیلما کره ای و ژاپنی بیش ار حد فانتزی و رومانتیکن خوشم نمیاد

من دوست شون دارم ولی واقعا تا لب مرگ میرم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

وایییی عالی بوددد😂😂😂من وقتی سریال تموم میشه انقدر گریه میکنم انقدر گریه میکنم کلا افسردگی میگیرمم ...

عشق بین پری و شیطان عالی بود ولی آخرش واقعا حرص خوردم

ای جان .می فهمم.منم اینطوری بودم قبلا خیلی زیاد 😂ولی الان یکم بهتر شدم .البته فقط یکم😂با احساسات آ ...

واقعا بی شعور ها ما رو تا لب مرگ می برن🤣🤣🤣

سر هندوانه چشمک زن

نمی دونم دیدی یا نه.ولی من مثل چی گریه می کردم.😂💔

هنوزم اگه ببینمش دوباره احتمالا این اتفاق تکرار بشه .

با این حال خیلی دوست داشتنی و قشنگ بود .

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️
سر هندوانه چشمک زننمی دونم دیدی یا نه.ولی من مثل چی گریه می کردم.😂💔هنوزم اگه ببینمش دوباره احتمالا ...

اره فکر کنم اسمش آشناست

کره ای دیگه درست گفتم